2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی توهینه خب هر شغلی سختی و شرافت خودشو داره. نگهبان که هچی اصلا رفتگر شهرداری یا کارگری ...

اصلا خیلی ها بیکارن و الاف

بعد شما خودتون دکترید یا مهندس .

اینم حالا همین ک شغل داره و باید بفکر شغل دوم باشه یا خودشو ارتقا بده که درآمد بیشتری داشته باشه

میتونید قبول نکنیدشون اینقدر اعصابتون رو چرا خرد میکنید

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یعنی چی توهینه خب هر شغلی سختی و شرافت خودشو داره. نگهبان که هچی اصلا رفتگر شهرداری یا کارگری ...اصل ...

من پرستاری قبول شدم نرفتم چون خوشم نمیومد

بله قبول نکردم و ترجیح میدم مجرد بمونم

ولی خیلیا هستن با این درآمد پیشنهاد ازدواج و خواستگاری نمیدن و نباید بدن چون جز بدبختی و آشوب و ناراحتی و استرس چیز دیگری حاصل نمیشه

روزگار جوری شده هیچگونه نمیشه درست و حسابی حتی گذران کرد فقط برای بقا باید تلاش کرد که اونم نمیشه اصلا چ برسه ازدواج با این درامد؛انقدر مردها هستن میدونن نمیشه با این حقوق زندگی مشترک تشکیل داد نمیان جلو بنظر من توهین بوده

موفق باشید.

من پرستاری قبول شدم نرفتم چون خوشم نمیومدبله قبول نکردم و ترجیح میدم مجرد بمونم ولی خیلیا هستن با ای ...

امیدوارم ب درجات بالا بالاها برسید .
پرستار ک هیچی
پزشک بشید
آدم هر چی بیشتر رشد میکنه و پیشرفتت میکنه متواضع تر میشه معمولا .
خاطرتون باشه آدم موفق همیشه ساده تر با زندگی برخورد میکنه نه از حیث مالی از جایگاه انسانی و خلق و خو .
و غروری ک داره .
وگرنه چ پولدارهایی ک یک شبه از دنیا رفتن
چ پولدارهایی ک سالیان سال با عشق زندگی کردن .
دنیا محل گذرست.
باهم دیگه مهربان تر باشم و برای همه ی اقشار و اقوام و مذاهب و اصناف احترام قایل باشیم
انسایت و ذات پاکه ک ب ما روح و جلای خاصی میده .درکش سخته .
ان شاءاللع بهش برسید
پایدار باشید🌱

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

امیدوارم ب درجات بالا بالاها برسید .پرستار ک هیچیپزشک بشیدآدم هر چی بیشتر رشد میکنه و پیشرفتت میکنه ...

نه دیگه به رشته درمانی علاقه ندارم

بالاتر هم گفتم همه شغل ها همشون قابل احترامن

ولی وقتی دوره ای برای ما ساختن که همچی پول شده و همچی در مدار پول میچرخه از دور احترام قشنگتره بنظرم تا شرایط همینه مجرد بودن خیلی عاقلانه تره ان شاالله شرایط بهتر شه و همه خوشبخت بشن به آرزوهاشون برسن حرف حق متاسفانه برای خیلیا قابل درک نیست ولی حقیقت همینه متاسفانه کاش جور دیگری بود.

همچنین.