2777
2789
عنوان

برگردم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 29 پست
چرا مامانت مخالفه وضع خانوادگیش چطوره شغلش چطوری کیس خوبیه

نمیدونم یسری چیزا راجب باباش شنیده بوده قبلا که نمیدونم راسته یا نه بخاطر اینا ازشون بدش میاد

شغلش آزاده نصب سیستم ماشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه دلیلتونم بگید

از نظر من کلا اشتباهه دلایل زیادی داره ، یک مخالفت ها دو وقتی احترام از بین رفت دوباره اشتباهه و بازم پیش میاد سه اگه واقعا میخاستیش خیانت نمیکردی چهار حس میکنم پسره میخاد انتقام بگیره ( مطمئن نیستم) و و و..دلیل های دیگه

نه چون اولاخونوادت مخالبن پس هیچ وقت جدی نمیشه پس چراالکی زندگی خودت اون طرفوب بازی بگیری واحساساتتونو

دومااینک توخیانت کردی پس یعنی کشتع مرده وعاشق وشیفته طرف نبودی ک تونستی همچین کاری کنی مث سرگرمی بودبرات

سومااینک طرف خیاانت بهش کردی هرچقدم باهات بمونه مث سرگرمی براش هسی وهیچ وقت بهت اعتمادکامل نداره ویهودیدی ولت کردرف ودلیلشم همین میشع

چهارمامشخصه جفتتون براسرگرم شدن میخاین برگردین بهم پس حیف زندگی ووقت واعصابتون

پنجما ب فررض محال ک طرف عاشقت باشه ومیخادت ک دوباره برگشته وقتی خونوادت مخالفن پس چجورمیخای باش اینده داشته باشی بیجاره فقط سرکارمیمونه وافسرده وداغون وبازیچه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بدم نمیاد فقط اینکه مامانم مخالفه باعث شده تردید داشته باشم

اگه واست ارزش داشت خیانت نمیکردی بنظرم وقت جفتتونونگیر وردش کن چون احتمال تلافیم هست

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

چرا؟

همین که خیانت کردی اگر دوسش داشتی این کارو نمیکردی مین که اون حرفا رو بهت زده بیخیال رابطه دیگه از بین رفته

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...