گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نه ایرانم تورم بود ولی نه به این شدت نمودار نگاه کنیم یکسال اخیر وحشتناک شده
جنگ هم نمیشد این یکسال اخیر وحشتناک میشد همونطور که هرسال وحشتناکتر از پارسال شد و مردم یا اعتراض کردن یا عادت کردن یا مثلا نخریدن که ارزونتر بشه تا بوده همین بوده و همینطور خواهد بود حتی اگر جنگ تموم بشه
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
در هرصورت بر باعث و بانیش لعنت فشر کارمند له شده وای به حال بقیه بجز پزشکان و یک عده ثروتمند مه پولد ...
بله همسر من کارمنده اما اصلا به این شغل اکتفا نمیکنه میگ اصن حقوق درخور نمیدن که بشه روش حساب باز کرد درحالی که ارگان خاصی کار میکنه اسم و رسم داره اما بشدت حقوق هاشون کمه فقط یکسری اشخاص خاص تو این زمونه راحتن متاسفانه نمیدونم چرا ایران اینجوریه بخدا خیلی زور داره کشورای عربی نه وسعت ما نه منابع ما نه هوش و استعداد جوونای ما هیچکدوم و ندارن انقد تو رفاه و نظم زندگی میکنن ادم بهم میریزه
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بله همسر من کارمنده اما اصلا به این شغل اکتفا نمیکنه میگ اصن حقوق درخور نمیدن که بشه روش حساب باز کر ...
بله همسر منم دکترا داره وپست بالایی داره ولی حقوق فقط کفاف یه خوراک ساده میده خیلی سخت شده پس انداز نداریم من خیلی غصه قشر ضعیف میخورم امیدوارم شرایط برای بچه هامون درست بشه
بله همسر منم دکترا داره وپست بالایی داره ولی حقوق فقط کفاف یه خوراک ساده میده خیلی سخت شده پس انداز ...
بله انشاالله واقعا برای یکسری عذاب آوره خدا کمکشون کنه