2777
2789
عنوان

عشق کشکه⛔❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 41 پست
خب ینی هس؟نه تو رابطه که سن من اصلا درست نیس🥲🫂

کشک نیست

ولی تاوان بعدش وحشتناکه خیلی بده

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم از نظرت آخه واقعا تو نی نی سایت میبینم خیلیا عاشق و معشوق بودن آخرش هیچی💔🙂🫂

ب خیلی چیزا بستگی داره. ولی کسایی که ادم درست خودشون رو پیدا کردن و عاشق همن، هر بحثی دعوایی بشه هر مشکلی پیش بیاد حلش میکنن نمیزارن ب جدایی بکشه.

تو این موارد ک میبینی اخرش پوچه، قطعا یکی از طرفین نمیخواسته صدش رو بزاره و تلاش کنه. مطمعن باش اگه هردو بخوان و دعوا کردن و صحبت کردن بلد باشن میتونن مشکلاتشون رو حل کنن و ب هم برسن

لیتل مهندس🪽🚀

ب خیلی چیزا بستگی داره. ولی کسایی که ادم درست خودشون رو پیدا کردن و عاشق همن، هر بحثی دعوایی بشه هر ...

درست میگین منم قبول داشتم حرفتونو ولی جدیدا میبینم از طرف آقا سرد میشن به هر دلیلی و ... تو این سایت🥲

لطفا نظرتونو بگین خیلی ذهنمو مشغول شده🥲

راستش..... تلخه

اما

عشقی وجود نداره اگرم وجود داشته باشه یک در هزاااار اونم یکطرفه

عشق یه حسه، دقیقا حست به اون لحظه آدما فوری رنگ عوض میکنن ممکنه من امروز خیلی دوست داشته باشم اما فردا هیچی حسی نباشه

مخصوصاً تو این دور زمونه

عشق واقعی فقط عشق به فرزند و خدا هست مابقی احساسات اون زمان و سن و بالا پایین شدن هورموناست و اینکه خودمونو تو ایینه طرف مقابل میبینیم

دخترا خودتونو دوست داشته باشید اینجوری دنیا براتون یه رنگ دیگه میشه و همه چی معنا پیدا میکنه وقتی خودتو دوست داشته باشی اصلا دیگه کسی رو در شأن خودت نمیبینید که دوست داشتن یا نداشتنش هم براتون مهم باشه

الان زیاد نباید از آدما انتظاری داشته باشید و رو عشق و عاشقی حساب باز کنی فقط و فقط این به خودتون آسیب میزنه

راستش..... تلخهاماعشقی وجود نداره اگرم وجود داشته باشه یک در هزاااار اونم یکطرفهعشق یه حسه، دقیقا حس ...

درست میگین مرسی عزیزم کلی توضیح دادی موافقم باهاتون اما منظورم همون ۱ در هزاری بود که مثال زدین چون ناامید شده بودم اونم نیس🥲🫂🥺💓