2777
2789
عنوان

طلا پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دستبند پیدا نکردم

آها پس یکی ام پارسال تاپیک زد دو ساله دستبند پیدا کردم و هر چی آگهی میزنم صاحبش پیدا نمیشه . کاربرا گفتن دو سال گذشته دیگه برا خودته بفروش و بخشی شو بده به مستمند

آها پس یکی ام پارسال تاپیک زد دو ساله دستبند پیدا کردم و هر چی آگهی میزنم صاحبش پیدا نمیشه . کاربرا ...

عه من فک میکردم پیدا هم نشه باید به ثواب همون شخص بدی به نیازمندان...در حقیقت همین کارو میخواستم کنم آدمی نبودم که اهل حرام خوری باشماونقد وسوسم کردن که میخواست مواظب مالش باشه و اینا اصلا ندونستم خودمم دارم لقمه حرام میارم تو زندگیم

تو که میگی وسوسه شدی و فروختی ! پس چرا باز میگی بفروشم ؟

اره فروختم مقداری پول روش گذاشتم باهاش طلا خریدم الان ارزش طلای همون شخص نسبت به اون موقع زیاد شده و طبیعیه اون شخص که طلاش گم شده همش با خودش بگه اگه گم نمیکردم الان اینقد پولش بود و عذاب وجدان گرفتم حداقل ارزش پولش حفظ شده خوب شد خرج نکردم وگرنه اصلا نمیتونستم جور کنم این مقدار پول رو که برگردونم به صاحبش یا حالا به ثواب خودش بدم چن تا نیازمند..