2789
عنوان

واقعا که!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 22 پست
لاک برای سلامت ناخنها خوبه یا بد؟اگه خوبه چه مارک خوبی رو میشناسید؟تاریخ مصرفشون معمولا چه مدته؟ بر ...

كلا روي سطح ناخن اگر به مدت زياد پوشيده باشه و هوا نخوره بهش باعث نازك شدن ناخون و تغيير رنگش ميشه، اگر كاشت باشه هم كه احتمال قارچ زياد ميشه، عكسي كه ميفرستم سبزه مال ناخن هست، لاك نيست جذب ميشه اگر مشكل وضو اينا داشته باشي ولي از همين مارك ماوالا ي لاك مانند داره كه تقويتي ناخنه و ي لايه روي ناخن مياره، ميتوني زير لاك از اون استفاده كني، جديدا ي سري لاك اومده كه ازش اب و هوا رد ميشه و حتي براي وضو هم تاييد شده كه دقيقا همين امروز يك نفر تبليغ زد وارد كرده ايران ولي قيمت هنوز نداده توي سايت ١١ پوند انگليس هستش، در مورد مژه و ابرو ميتوني از وازلين استفاده كني يكم كوچولو روي انگشتت اشاره و شصت بزن و مژه هاتو بگير بين انگشتات و شبا بزن كه اگر توي چشمت رفت هم مشكلي نباشه، روغن بادوم تلخ هم خوبه منم از اين محلول سفيد رنگ ميزنم توي عكس باز مارك ماوالا، براي پوست خشك هم بايودرما ي كرم مرطوب كننده داره كه در ابيش مخصوص پوست خشكه ميدونم كيفيت خوبي داره، 

لاک برای سلامت ناخنها خوبه یا بد؟اگه خوبه چه مارک خوبی رو میشناسید؟تاریخ مصرفشون معمولا چه مدته؟ بر ...

اها راجب تاريخ مصرف لوازم ارايشي، دو تا نكته هست، يكي تاريخي كه روي جعبه ميخوره.  يكي علامتي كه روي خود ظرف ميخوره، مثلا تاريخ ميزنه ار ٢٠١٨ تا ٢٠٢٠ اين يعني اين محصول توي اين بازه زماني قابل فروش هست، اما روي تمام لوازم بهداشتي و ارايشي از اين علامت كه عكس ميگيرم هست، و يعني از زماني كه در ظرف باز ميشه چقدر ميشه استفاده كرد ي عدد نوشته بالاش مثلا ٦ يا ١٨ يا ٣ يعني ٦ ماه ميتوني استفاده كني بعد از باز شدن 

الان مثلا اين لاك منو ببين زده ٢٤ يعني دو سال بعد از باز شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كلا روي سطح ناخن اگر به مدت زياد پوشيده باشه و هوا نخوره بهش باعث نازك شدن ناخون و تغيير رنگش ميشه، ...

خدا خیرت بده....

ممنون از راهنماییت...

من لاک فقط تو پروییدی میزنم..اهل کاشت هم نیستم.

مارک مالاوا تو داروخانه ها ست یا لوازم آرایشی باید برم؟؟

وازلین واقعا اثر مثبت داره؟؟

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
اها راجب تاريخ مصرف لوازم ارايشي، دو تا نكته هست، يكي تاريخي كه روي جعبه ميخوره.  يكي علامتي كه ...

بسیار هم عالی و جامع.....

ممنونم گلم..

لطف کردی😚😚

خدا خیرت بده.... ممنون از راهنماییت... من لاک فقط تو پروییدی میزنم..اهل کاشت هم نیستم. مارک مالاو ...

خواهش ميكنم عزيزم، ماوالا نه همه جا پيدا ميشه داروخونه خوب مطمئن تره ، وازلين اره من ي مدت استفاده كردم به ابروهامم ميزدم اصلا انگار زخيم شده بود مژه هام وقتي ريمل ميزدم ي فر خوشگل ميخورد ي مدت تنبلي كردم اصلا نرسيدم به خودم از هر نظري  قشنگ تفاوتشه حس ميكنم 

خواهش ميكنم عزيزم، ماوالا نه همه جا پيدا ميشه داروخونه خوب مطمئن تره ، وازلين اره من ي مدت استفاده ك ...

ممنون 

وازلین شب بزنم تا صبح خوبه؟؟