2777
2789
😂😂😂😂 چرا من آنقدر خشنم😂😂😂

چون زیرا برای ان که        

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم..ازین اتفاقا تو زندگی هممون هست نا امید نشو سریع ..حل میشه انشاللع.

اسی متولد ۷۹ هسدی  

دانشجویی  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
گناه ندالم؟منه بی شوهر؟

تاپیکمو حال کردی زود بستمش که فوش نخورم هر چند که اینجا همه دوسم دارن فوشم نمیدن    

بد کرده اجی بد😂😂😂😂سلام نفس من😍

قشنگ فهمیدم عشقم بزار اسکرین بگیرم بفرستم برا رییس پادگان خودش میفهمه کلا شوهرت رو معاف میکنن

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
تاپیکمو حال کردی زود بستمش که فوش نخورم هر چند که اینجا همه دوسم دارن فوشم نمیدن     &nb ...

اره.دوست داشتنی هسی😘😘😘

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷
بچه ها میدونم جاش نیست.ولی پس کجا دردودل کنم.برام دعا کنید.تو این دنیا تک و تنهام خانواده و همسر دار ...

عسیسممم..چرا پیش مشاور نمیری؟میتونه کمکت کنه ها؟

هیچ چیز قشنگتر از مهربونی نیست!!مهربون باشیم😘🌷