2777
2789
عنوان

مشکل زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت وسواس خرافی بودن گرفته ببریدش روانپزشکبعد مگه تو لخت از حموم دراومدی؟؟ حوله نداشتی؟

نمیاد دکتر براش وقتم میگیرم

نه میگه تو کانالم گفته تو حمومم لخت نباشید مثل استخر مایو داشته باشید جن عاشقتون نشه😐

عزیزم، مادرشما خودشون گویا از این همزاد خاطره خوبی ندارن احتمالا خودشون تو دوره نوجوانی یا کودکی درگیرش بودن، بنده خدا دلش نمیخاد شماهم درگیرش بشید، راستش شاید خودش خاطره و تجربه خوبی نداره و ادن همزاد اسیب زیادی بهش وارد کرده اینجوریه

تو مابقی مشائل چطوره؟ یعنی رفتارش کلا اینجوریه یا گاهی اینجوری میشه

عزیزم، مادرشما خودشون گویا از این همزاد خاطره خوبی ندارن احتمالا خودشون تو دوره نوجوانی یا کودکی درگ ...

اصلا به خودش این حرفارو نمیزنه فقط درمورد من و بابام و خواهرم میگه جن دارید جنی شدید همزاد دارید

الاناس دیونه شم خانوما کمکصبح رفتم حموم بعد اومدم بیرون یهو مامانم اومد موهامو کشید از پشت ول نمیکرد ...

به صورت افراطی داره اینکارو میکنه مادره شاید خودش تو گذشته از همزاد هذیت شده فکر کنم الانم داره 😬.ناراحت نشو عزیزم تو ذهنش حک شده

عزیزم پدرت چیزی بهش نمیگه

ببین گلم رفتار مادرت اشتباهه ولی حقیقتان جن عاشق وجود داره و اگر به جون یکی بیفته به اسونی نمیشه ازش خلاص شد شاید مادرت هم درگیرش زمانی بوده ب زور هم که شده ببرش مشاوره انشالله که درمان بشه ❤️ موقع هابی ک مامانت خونه نیست حمام برو و جن عاشق از چی میاد اول اینک از حمام میایی بیرون جلوی آینه برهنه نرو سریع لباس بپوش و تا زمانی که لباس نپوشیدی تو آینه نگاه نکن موقع خواب حتی یک ملافع نازک هم بود رو بدنت بنداز آب داغ میریزی بسم الله بگو تو شب خیلی تو آینه به خودتت نگاه نکن 🌹

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

به صورت افراطی داره اینکارو میکنه مادره شاید خودش تو گذشته از همزاد هذیت شده فکر کنم الانم داره 😬.ن ...

چند بار ازش پرسیدم میگه من همش قران میخونم ندارم ولی شما سه تا حتما دارید

اصلا به خودش این حرفارو نمیزنه فقط درمورد من و بابام و خواهرم میگه جن دارید جنی شدید همزاد دارید

من مطمعنم بنده خدا خودش تجربه بدی توی گذشته داشته و اون خیلی اثر بدی گذاشته توی روانش

الهی به حق خون امام حسین(ع) مادرشون حال روحیشون بهتر شه

شماهم خوشبخت بشید.

سعی کنید به نیت خوب شدن و بهتر شدن حال روحی مادرتان، هر روز براش زیارت عاشورا بخونید و از امام حسین (ع) کمک بخواهید، مطمعنم کمکتون میکنه،