2777
2789
افرین درست بود این سوال واقعی نیست خواستم بسنجمراستش بخوای توی دلمو خالی کردی من سه ساله برای دانشگ ...

حدس ششم رو جدی نگیر

مهم تلاش هست،اگه نتیجه دنیا نداره،نتیجه آخرت حتما داره..نا امید نباش

خصوصی نمیتونم..

نی نی یار گفته برای هیچکس حدس ششم نزنم🌹🙏

حدس ششم رو جدی نگیرمهم تلاش هست،اگه نتیجه دنیا نداره،نتیجه آخرت حتما داره..نا امید نباش خصوصی نمیتون ...

یعنی ممکنه با اینکه شما گفتی من امسال دانشگاه فرهنگیان قبول نمیشم ولی قبول بشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدس ششم رو جدی نگیرمهم تلاش هست،اگه نتیجه دنیا نداره،نتیجه آخرت حتما داره..نا امید نباش خصوصی نمیتون ...

یه سوال دیگه میپرسم ازتون ممنون میشم جواب بدید

خالم قبلا حقوق ایثارگری پدربزرگم رو میگرفته ولی بعد از فوت پدربزرگم اون حقوق قطع شده آیا دوباره براش واریز میشه این حقوقه؟

میشه درمورد ازدواج هم بهم بگی ؟کی ازدواج میکنم خوشبخت میشم؟ و آیا با مرتضی ازدواج میکنم؟ خداوکیلی سوال آخر هست اکر این و سوالای بالا رو جواب بدید ممنونم

اومدین سایت جواب سوالام رو بی زحمت بگید دیگه سوال نمیپرسم متشکرم

اومدین سایت جواب سوالام رو بی زحمت بگید دیگه سوال نمیپرسم متشکرم

خاله تون اگه ازدواج کرده،، خیر..

طی این2سال مزدوجین،با یه پسر زبونش بهتره تا اخلاقش و در آینده باغدار،، با مرتضی امکانش زیاده..

نشد.. حمید.

نی نی یار گفته برای هیچکس حدس ششم نزنم🌹🙏

خاله تون اگه ازدواج کرده،، خیر.. طی این2سال مزدوجین،با یه پسر زبونش بهتره تا اخلاقش و در آینده باغدا ...

ما وقت شما هم گرفتیم شما هم جواب دادین خیلی ممنون ولی الان که دارم تاپیکاتون رو میخونم میبینم که هرچی گفتین الکی بوده برعکس شده

خدایی هیچ کس نیس توی دنیا که بتونه آینده ی کسی رو پیشبینی کنه شما هم حس ششمت مشکل داره باهاش با اعصاب مردم بازی نکنید

روز خوش

اشکال نداره من میپرسم شما بگو۱ کسی برای من دعا گرفته؟۲ امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشم؟ ۳ اکر شهر د ...

خبرای خوبی در راهه.. برای ازدواج عجله نکن قراره یجا اشنا بشی، پس مرحله به مرحله

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚