من اصلا سالاد ماکارونی نمیخورم ولی پاستا رو خیلی دوست دارم
اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فقط غذا های ایرانی خودمون قورمه سبزی زرشک پلو و اینا خیلی دوست دارم
کلانه هم خیلی خوبه یه غذای محلی کردستانه بخوری عاشقش میشی
اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر
پس بخاطرهمون دیگه زده شدی و خوشت نمیادحق داریمن عاااشق قرمه سبزیم هفته ای۷روز بخورم سیرنمیشم ازش،موا ...
اره
خیلی خوبه حتما یه بار بخور ولی نباید زیاد بخوریم چون یکم سنگینه