2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون قراره سه هفته دیگ عمل کنم عمل زیبایی بینی و بچم ۱۱ماهش میشه ولی راه میره زیادم اذیتم نمیکنه کار ...

بنظرم خیلی اذیت میشی توی این شرایط چون بعدش درد داری مراقبت میخوای بچه هم که هی قراره بی قراری کنه

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

از مزار حاج قاسم اومدیم مراسم بود

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

دندونم درد میکنه😭

میخک بذارروش

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

اومدیم قمیهو ساعت ۱ تصمیم گرفتیم بیایم

التماس دعا

ندارم

مسکن خوردی؟پوسیده س؟

مسکن خوردی؟پوسیده س؟

عاره خوردم اروم شد دوبار الان دردش شروع شد

نمیدونم چشه اصلا حتی نمیدونم کدوم دندونمه کل فکم درد میکنه

منتظرم فردا برم دکتر ببینم چی به چیه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀