2777
2789
عشقی که وصال نداشته باشه عشق نیست کشکه عاشقا برای هم میجنگن

با وجود اینکه واسه هم میجنگن،، یک عاملی خارج از اراده دو طرف، اجازه واصل رو نمیده، مثلا فوت شدن یکی از عشاق

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یه سنایی فکر میکنی عاشق شدی ولی فیکه مثلاً تا حالا کسی از زیباییت تعریف نکرده و یکی میاد قربونت صداقت میره ازت تعریف میکنه و اون خلا پر میشه حس وابستگی میکنی که همیشه داشته باشی که خلا پرباشه،و فکر میکنی عاشقی،ولی بعداً که اون عشق واقعیه میاد میبینی قبلیها سوءتفاهم بودن،۲بار فیک ۱بار واقعی که منجر به ازدواج شد

نه

به عشق اعتقادی ندارم زیاد

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

چه خوب دوست دارم بشنوم چطوری البته اگر دوست داشته باشی تعریف کنی

از هم خوشمون میومد،

اول اون اعتراف کرد و بعد وارد رابطه شدیم،

و بعد از کلی مخالفت، رسیدیم بهم...

این سه خط خلاصه ۱۰ ۱۱ سال عاشق بودنمونه

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

اره بشدددت🫠هیچی رفت با یه عقب افتاده که انتخاب ننه ج.ندشه نامزد کرد

خودتو گول نزن اگه میخواستت هیچوقت ازدواج نمیکرد حتما خودشم خواسته

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!