2777
2789
عنوان

نیت رایگان ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 154 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو نگفتید از رو پیامم رد شدید اسمم آیلین . این یک سال که میخوام پشت کنکور بمونم مهدی پام وایمیسته ی ...

ترکت نمیکنه ولی همچینم گل و بلبل نیست

درگیری و تنش هست ولی خب قطع نمیشه ارتباطتون صحبت دارید

بچه ها یک بار نیت میزارین صبر کنین جواب میدنیه نیت هم بزارین انرژی گرفته نشه همه رو بتونن جواب بدن

وای خدا خیرت بده ❤️

اصن اینایی ک صدتا سوال پشت هم میپرسنو رد میکنم کاش یکم ب بقیه هم فک کنن من وقت بذارم سه سوال ی نفرو جواب بدم سه نفر دیگه انرژیم براشون میره نیت هاشون بنده خدا میمونه

درک کنیم همو یکم ❤️🫂✨

وقتی خانوادم بفهمن پشت کنکوری شدم ، امکاناتو ازم میگیرن ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

عزیزم داخل مهر ماه با م نام دیدار دارم؟

نمیدونم دیدار صد درصدی هست یا نه ولی اقا خودشم دوس داره دیدار داشته باشید و بهش فکر میکنه و ی اقدامی میکنه در اینباره به سمتت

قبلا کاتی جدایی داشتید ؟

کی و به چه دلیلی باهاش کات میکنم؟

انگار رفتار خود اقاست

ی سردی انگار ایجاد میکنه شاید بدلیل مثلا مشکلات مالی کاری همچین چیزی بعد انگار خوب میشه ولی خب فک کنم خودت بخوای اولشم پاش بمونی پافشاری کنی ولی بعدش اخرش فاصله بگیری و بی میل شی

نه شهريوریم

بیین من دیدم بین ی خانم حالا یا غیر باکره یا عنصر آب یا کسی با ویژگی شخصیتی همین ماه ها واضحا رابطه ای با اقا شکل میگیره یا هست در حال حاضر

مطمئنی اقا توی رابطه نیست ؟؟