2777
2789
عنوان

زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 21 پست
زورم میاد جیگرم میسوزه از حماقت هام میترسم دوباره پیامی بده زنگی بزنه بازم مثه همیشه خام بشم خیلی قش ...

وای نه اینطوری اصلا جواب نمیده

من قبلا خیلی احساسی برخورد میکردم با دوس پسرم چند سالم الان به جای کات های متعدد تغییر رویه دادم سعی میکنم میرم پیشش مثل قبل نباشم و دعوا درست نکنم برا رفتاراش خوشحال و بی خیال باشم پیشش و جوابشو دیر بدم و کمتر ببینمش حتی و سر خودمو شلوغ کردم تا ببینه براش وقت نمیذارم

یه تایم بی محلی کنی بسشه

کم کم بذارش کنار

نه یهو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری متنفر شدی من هنوز دوسش دارم با اینکه اون آدم منطقی هستتا یکی رو نبخشی هم نمیتونی فراموشش کنی

نمیدونم

خیلی تحمل کردم خیلی

تازوند تازوند هرکار دلش خواست کرد همراه بودم پایه بودم

حتی یه بار هم به دل من فکر نکرد

وقتی ببینی یه نفر از عشق و علاقه ای که داری داره علیه خودت استفاده میکنه چندشت میشه از هرچی احساسه

منو خر فرض میکنه از محبتم استفاده میکنه بعد میره برای خودش عشق و حال

بعد چند وقت میبینه عههه الان کارش گیره پیش من برمیگرده رگ خوابمم کامل بلده

هزار بار بهم ثابت شده این یه آدم خودخواه مغرور ولی بازم خام میشم

نمیدونم خیلی تحمل کردم خیلی تازوند تازوند هرکار دلش خواست کرد همراه بودم پایه بودم حتی یه بار هم به ...

نمیدونم میتونی از همه جا بلاک کنیش یا نه

بخاطر اون با بقیه قطع ارتباط نکن

اگه واقعی متنفر باشی سیم کارتتو عوض میکنی دیگه نتونه پیدات کنه

حس میکنم دوسش داری هنوز

واسه منم خیلی اذیت میکنه و منم اذیتش کردم متقابل بود همه چی

آدما برای رفتاراشون دلیل دارن اگه بد باهات تا کرده خودت اجازه دادی از اول ، الانم بنظرم راهش اینه تو هم مثل خودش باهاش رفتار کنی ببینه چه حسیه (اگه خواستی ادامه دار باشه فعلا رابطه)

مثل خودش تاکسیک باش😐

نمیدونم میتونی از همه جا بلاک کنیش یا نه بخاطر اون با بقیه قطع ارتباط نکناگه واقعی متنفر باشی سیم کا ...

میدونی مشکل اینه که من سردم سفتم ولی انقد بلده منو درست کنه خوب برخورد میکنه اول منم میگم خب چرا کش بدم بذار خوب باشم و سعی میکنم فراموش کنم و اوکی میشه همه چی

بعد دوباره تا خیالش راحت میشه هستم شروع میکنه اذیت کردن منم تمام کارای قبلش از اول تا الان رو یادم میاد ازش متنفر میشم

میدونی مشکل اینه که من سردم سفتم ولی انقد بلده منو درست کنه خوب برخورد میکنه اول منم میگم خب چرا کش ...

نمیدونم ! اگه حس میکنی مدت زیادی مثلا چندساله این داستان داره هی تکرار میشه و خسته شدی، از یه جایی به بعد خودت باید تموم کنی دیگه ، نه اینکه موبایل نداشته باشی و تو خونه همش فکر کنی و انالیز کنی رفتاراتونو

راهشم اینه بری سرکار و سرتو شلوغ کنی و بذاری آدم جدید بیاد تو زندگیت