2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 67 پست
چند جلسه لازمه تا کامل پاک شه 

من چونمو چون دیر رفتم خیلی موهاش کلفت شده بود ۱۰‌جلسه رفتم پدرم در اومد کاش زودتر میرفتم

بستگی داره موهاش چقد کلفت باشه خودش میگه چند جلسه باید بیای ولی خب کامل کامل نمیره ک فقط نازک تر میشه مث پرزای صورت

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
حتی اگه تونستی قسمت های داخل پا اطراف بیکینی هم بزن ، اونجام سفید میکنه

آره متاسفانه واسه من خیلی جاهای بدنم تیره ست😥😥😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چونمو چون دیر رفتم خیلی موهاش کلفت شده بود ۱۰‌جلسه رفتم پدرم در اومد کاش زودتر میرفتم بستگی داره ...

بعد تیغ بزنی دوباره ضخیم نشه یهو 

من یه مدت رفتم اپیلاسیون نازک و کم شد ، بعد یه بار تو شرایطی بودم که نتونستم برم و ژیلت زدم 

بعد که رشد کرد دیدم دقیقا برگشته به حالت قبل اپیلاسیون ، ضخیم و زیاااد 

لیزر هم ابنطوری نباشه?

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
بعد تیغ بزنی دوباره ضخیم نشه یهو  من یه مدت رفتم اپیلاسیون نازک و کم شد ، بعد یه بار تو شرایطی ...

صورتو ک اصلا نباید تیغ بزنی من ژیلت این بلارو سر صورتم آورد ولی اونجا رو نمیدونم باید با دکترت هماهنگ کتی 

اولش مشاوره رایگان میده

خانم ها پماد   " زایلا_پی  "خیلی عالیه ۴۰ دقیقه قبل اپلاسیون استفاده کنید هیچ دردی حس نمیک ...

ما اونو واسه ی چیز دیگ استفاده میکنیم 😂😂😂😂

ولی زود اثرش میره ک پنج دقیقه ای 

۴۰ دقیقه خیلی زیاده 

ما اونو واسه ی چیز دیگ استفاده میکنیم 😂😂😂😂 ولی زود اثرش میره ک پنج دقیقه ای  ۴۰ دقیقه خیل ...

نه طرز استفادش اینه ک ۴۰ دقیقه قبل ۱ لایه زیاد میزنی روی موضعی ک میخوای اپیلاسیون کنی. بعد یه مشمع میذاری روش ک ب لباست نماله بعد ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کاملا بی حسه .

دخترم دنیامه  
نه طرز استفادش اینه ک ۴۰ دقیقه قبل ۱ لایه زیاد میزنی روی موضعی ک میخوای اپیلاسیون کنی. بعد یه مشمع م ...

اهان باشه عزیزم مرسی