2777
2789
عنوان

غذای مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش یه غذای جدید میگفتید

مرغ شکم پر یا مرغ بریون چی؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بیف جای غذای اصلی نیست که من همیشه کنار غذاهام میزارم

خب عزیزم دو جور غذا درست کن بیف با ی چی دیگه

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
بیف جای غذای اصلی نیست که من همیشه کنار غذاهام میزارم

شما ها چقدر لاکچری هستید من حتی اسمشم میارم فکر میکنم باکلاسم چه برسه درستش کنم😂😂(شوخی کردم)

👼پسرم تاج سرم 👼
مرصع پلو عالیه

اونوری گذاشتم خداییش خسته کننده س شوهرم نمیبره خورش بزارم تازه اونسری شوید پلو با زبون گذاشتم گفت زبون یک غذای سلیقه ای بچه ی خواهرم دوست نداشته دعوام کرد با اینکه همه خیلی خوششون اومد 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

رولت گوشت کیک مرغ .کیک بادمجان

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
شما ها چقدر لاکچری هستید من حتی اسمشم میارم فکر میکنم باکلاسم چه برسه درستش کنم😂😂(شوخی کردم)

میدونم عزیزم ولی من کلا اخلاق گندم باید چند نوع غذا بزارم شوهرمم حتما برنجی باید غذای اصلی باشه خورشم قبول نداره بجای غذای اصلی از دستش گرفتار شدم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
سالاد توپی درست کن چیز کیک درست کن

خب اولش گفتم پیش غذا و دیر میدونم چی بزارم فقط غذای اصلی نمیدونم

خورشت خلال مخصوص کرمانشاهیاست فکر کنم.اونم خوبه