2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=418669335]متوجه نشدم منظورتو عزیزم ولی با خونوادمم.چون خودم لازم دارم برای خودم میخواستم.[/QUOTE

فکرنکنم بشه گلم الان پدرتون سرپرست خانوار هستن و شما تحت تکفل ایشون برای برای همه درخواست بدی پدرمیشن سرپرست مادر و شما و سایر بچه ها زیر مجموعه و اعضا هرکس برای خودش یه بیمه سلامت میگیره و اگه پدر جای دیگه بیمه باشن مثل تامین اجتماعی کلا بهتون تعلق نمیگیره

نه والا فکر نمیکنم زیاد باشه حوصله داشته باشی بری تو اپیکیشن خود بیمه سلامت خودتم میتونی ثبت نام کنی

ببخشید هی سوال میکنم.یکی از دوستام مستمری بگیر تامین اجتماعین پدرش فوت شده .اونم میتونه بگیره ؟چون بیمه پایشه ولی مستمری بگیرن و درمانی اصلا استفاده ندارن.

ببخشید هی سوال میکنم.یکی از دوستام مستمری بگیر تامین اجتماعین پدرش فوت شده .اونم میتونه بگیره ؟چون ب ...

خواهش میکنم گلم.اگه الان تحت پوشش تامین اجتماعیه باید اول درخواست بده اون باطل کن بعد این بگیره که البته به ضررش تامین اجتماعی خیلی بهتره

وای دختر من عاشق امضاتم نمیدونستم آهنگه دانلودش کردم وای ترجمش محشر بودددددد😭😭😭😭😭

وای لپلنیمسمسمسمضک دختر باورم نمیشه یکی فهمیده آهنگه و دانلودش کرده 😭😭😭😭😭

وای خیلی شوکم کردی😭

خیلی اهنگش خوبههه دیدی

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

نه پدر منم فوت شده متاسفانه.

خدا بیامرزدشون پس مادر میشن سرپرست خانوار اگرهم خدای نکرده ایشونم درقید حیات نباشن خودتون البته مثل قبل باشه ۱۸ سال رو تموم کرده باشید احتمالا به خودتون بدن

احتمال فراوان تنها برای خودتون قبول کنن چون به سن رشد رسیدید اگرم نه از طریق مادرتون میتونید اقدام ک ...

تو گوشیم استعلام که میگیرم *۱۶۶۶#کد ملیمو که زدم یه صفحه میاره نوشته که بیمه سلامت همگانی ایرانیان تاریخ اعتبار هم زده تا ۱۴۰۶/۲/۳۱ این کدومه اصلا؟قاطی کردم.

تو گوشیم استعلام که میگیرم *۱۶۶۶#کد ملیمو که زدم یه صفحه میاره نوشته که بیمه سلامت همگانی ایرانیان ت ...

گلم این یعنی بیمه سلامت داری احتمالا جز اونایی هستی که دولت خودش برات ثبت نام کرده شما یه کاری کن تو گوگل بزن بیمه سلات برو تو سایتش کد ملیت رو با یه شماره موبایل که به اسم خودتون وارد کن برو تو سامانه ببین چه خبره ولی این چیزی که میگی شما بیمه ای