2777
2789
عنوان

فروردینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من خودم فروردین اتفاقا صد خودمو برا رفاقت میزارن منتها اونا فرصت طلب و منفعت طلب و ضربه میزنن😂

بعد جالبش اینه اشتباهات خودشونو گردن نمیگیره بی غم دنیان اصن

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

دقیقا بهش گفتم چرا رفتی چرت و پرت پشت سرم گفتی شاکی بود جرا به روم اوردی

وای منم ب یکیشون گفتم من فکر کردم قصدت کمکه نمیتونستم اینکارو میکنی واااای زد به جیغ و داد که چرا اینطوری میگی

والا من خودم فروردین اتفاقا صد خودمو برا رفاقت میزارن منتها اونا فرصت طلب و منفعت طلب و ضربه میزنن😂 ...

من خودم شهریوری ام و واقعا خب اخلاق بد دارم اما با هر فروردینی دوست میشم وای خیلی پشت آدم ضربه میزنن

شثهر من سیاست داره منفعت طلبم عست

ولی یه جورایی مهربون و دل نازکه

ملا پارادوکس جالبی عه برا خوذش

رفتار های متناقضش و بگم خندتون میگیره😭🤣

وزن اولیه 79.هدف اول 75✅️.هدف دوم70✅️هدف سوم67.هدف چهارم 64.هدف آخر 60

من خودم شهریوری ام و واقعا خب اخلاق بد دارم اما با هر فروردینی دوست میشم وای خیلی پشت آدم ضربه میزنن

آدم با آدم فرق میکنه من رفیق آذر ماهی بدم داشتم اسفندم داشتم من کلا دایره ارتباطم با رفیقام کمه اینطوریه اگه با یکی اوکی شک دیگه همونه سراغ بعدی نمیرم دست خودم نیست ولی خب شهریوری نداشتم

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

نام کاربریت🙄

🥴🥴🥴

واااا چرا اینطوری میشه اجی ؟و اینکه چیکار کنیم اینجوری نباشههههه

علتش مربوط به کودکیه

مثلا یه بچه می شنوه شوهر خالش به خالش خیانت کرده بچه هاشون بدبخت شدن

این بچه از خیانت نفرت پیدا می کنه با خودش سعی می کنه خائن نباشه

بزرگ. که میشه همیشه آدمهای خائن میان سمتش این آدم باید تو شخصیت خودش بگرده ببینه خودش کجا به خودش خیانت کرده

مثلا درس نخونده ورزش نکرده کار نکرده

یا به یه بچه می گن حسودی نکن حسودی کار بچه های بده

این تمام تلاَششو می کنه حسودی نکنه یا برعکس رفتارهای برعکس نشون می ده مثلا زیادی مهربونی می کنه به بقیه صدبار به یکی میگه ماشین خریدی مبارکه ویلا خریدی مبارکه اما ته دلش حسادتش هم میاد ولی هی می گه حسود نباش حسود نباش. و خودش دائم از آدما حسادت می بینه واسه هر چیز کوچیکی

کافیه حالا بپذیره اینم حسوده و عیبی نداره حسادت کنه فقط کافیه به خاطر حسادت به کسی ضرر نزنه اما حسادت خودش رو ببینه و قبول کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وای اره باید چی کار کنیم

نوشتم برای دوستمون اگه این حالت رو داری در موردش مطالعه کن چیز سختی نیست

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا