2777
2789
عنوان

حاجت روایی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست
خیلی سخته

همه نوعش رو خوندم.... نمیشه.... اگه نخوان بدن 20 سال هم منتظر باشی نگاهت هم نمی کنند اگه هم بخوان بدن تو همون روز اول با یه صلوات هم میدن.... (٢٠ سال و خوردی که من هم دارم دعا می کنم... هیچی....)

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا این تاپیک رو گذاشتم امیدوارشم قلبم گرفت بیشتر😔😔😔

تو این کانال (در تلگرام) حاجت روایی ها رو میزارن و برنامه های فوق العاده ای دارند:

💦💝💦💝
💝💦💝
💦💝
💝

#خاطرات_بخت_گشایی
#خاطرات_حاجتروایی_ازنمازشب

تجربه نماز شب
سلام ازهمسرسابقم جداشدم وبرگشتم خونه پدرم روح وروانم خسته بود وازازدواج بیزارشده بودم ولی میدونستم اخرش باید ازدواج خوب کنم من خواستگار اصلا نداشتم یه سید که توتلگرام کانال داره ومنم اتفاقی توکانالش عضوشده بودم بهم گفت نمازشب بخون من توعمرم فقط اسم
نمازشبوشنیده بودم تصمیم گرفتم یادبگیرم اولش نزدیک اذان صبح بیدارشدن سختم بود ولی یه روز تصمیم گرفتم وبیدارشدم شبا نزدیک اذان صبح بیدارمیشدم ۱۱ رکعت نمازشب میخوندم توقنوت نماز وتر به زبان مادری هر خصوصیاتی که از همسرم میخواستمو با گریه شدید به خدا میگفتم(خصوصیات همسرو تودفترم نوشته بودم تایادم نره چی میخوام ) وقتی گریه میکردم خیلی حالم خوب میشد۴۰ روزنمازشب خوندم ۴۰ روز تموم شد دوروز بعدش چله دوم نمازشب رو شروع کردم دقیقا همون کارا فقط روزا زیارت عاشورا هم میخوندم با صد لعن وصد صلوات ترک گناهم داشتم اخراش خواب خیلی خوب دیدم که یه پرنده برام دوتا انگشتراورد.......وقتی بیدارشدم مطمعن بودم حاجت گرفتم خودمو برایه ازدواج اماده میکردم لباس میخریدم جهیزیه میخریدم باورداشتم حاجتم قبول شده بعد تموم شدن چله دوم بعد ۱۶ سال رفتم مشهد (اردبیل زندگی میکنیم )روز دوم ازطریق دوستم باشوهرم که شمال بود (اصالت اردبیلی)آشناشدم بعد سه ماه اشنایی ازدواج کردیم
شوهرم همون خصوصیاتو داره که من نمازشب از خدا خواستمش
مثلا میخواستم سنش ۳۵ یا ۳۶ باشه شوهرم ۳۶ سالش بود
میخواستم دور از شهر خودمون زندگی کنیم شمال زندگی میکنیم
دوس داشتم مثله خودم تجربه ازدواج بدون بچه داشته باشه (شوهرم قبلا نامزد داشته جداشده)
مستقل از خانوادش زندگی میکنیم
.......
یکسال ونیم بود جداشده بودم باهمسرم آشناشدم وازدواج کردیم

بخون خدا تنهات نمیزاره
خوشبختیم فقط تنهاکمبودزندگیمون بچس دعا کن خدا بهمون بچه سالم وصالح بده

الان هم فرزند دارن پسر ۲ سالشه
برای بچه دار شدن هم نماز شب خونده

💖 @khaterate_namazshab114 💖
💝
💦💝
💝💦💝
💦💝💦💝