2777
2789
عنوان

کتابخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هر موقع اومدی حسابی خوش بگذرونی 💚😍

🥲🦉🤍ممنونم عزیز دلم

میشه چمدجا دیگه که حال و هوای آدم عوض کنه ارزش رفتن داشته باشه تو تهران معرفی کنی گلم اگر زحمتی نیس

من ی دوسال بخاطر کنکور رنگ جایی ندیدم میخوام یکم حالم عوض شه

🥲🦉🤍ممنونم عزیز دلممیشه چمدجا دیگه که حال و هوای آدم عوض کنه ارزش رفتن داشته باشه تو تهران معرفی ک ...

اختیار داری عزیزم ❤️

پل طبیعت مخصوصا شباش بینظیره برای قدم زدن

بام تهران، تهران زیر پاهاته اینجا هم شبا قشنگتره

کاخ سعد آباد مخصوصا کاخ موزه ملت فوق العادست اصلا اونجا بری عاشقش میشی اما همه بلیط هارو نخر همون کاخ ملت و لباس های سلطنتی با ماشین های سلطنتی عالی بود چون انقدر بزرگه اصلا نمیرسونی ببینی همه رو

پارک جمشیدیه برای پیاده روی و خاطره سازی بی نهایت دیدنیه

دربند و درکه هم سمت کاخ سعدآباد هست برای کوه نوردی فوق العادست اما از هر کدوم به اون یکی تقریبا نیم ساعت این فاصله هست

باغ گیاهشناسی و چیتگر هم نزدیک همدیگه هست تقریبا یک ربع فاصله هست از همدیگه

اصلا بری باغ گیاهشناسی باورت نمیشه اینجا ایران باشه فوق العاده جای دنج و خلوت و تمیز با درختای تنومند و عجیب غریب از هر میوه ای فکرشو کنی داشت درختا خیلی قدمتی بودن محیطش بسیار آرامش بخش

هفت چشمه سمت جاده چالوس تو این فصل عالیه چشمه ها مثل زلال با درختای بلند برای کوهنوردی هم عالیه

اگه از هفت چشمه خوست اومد حتما تنگه واشی هم برو بی نظیره

اختیار داری عزیزم ❤️ پل طبیعت مخصوصا شباش بینظیره برای قدم زدن بام تهران، تهران زیر پاهاته اینجا هم ...

💖مچکرم ازت واقعا خیلی خوشحالم کردی

هرزوی بهترین هارو برات دارم واقعا

💖مچکرم ازت واقعا خیلی خوشحالم کردیهرزوی بهترین هارو برات دارم واقعا

خواهش می کنم عزیزدلم یه دنیا ممنونم بابت آرزوی قشنگت هم چنین برای خودت ❤️ 🥰 اینا جز جاهایی بود که واقعا ارزش چندبار دیدنو داره امیدوارم حسابی خوش بگذره 💚✨😘

خواهش می کنم عزیزدلم یه دنیا ممنونم بابت آرزوی قشنگت هم چنین برای خودت ❤️ 🥰 اینا جز جاهایی بود که و ...

🥲🤍آره تو گوگل زدم اسماشونو سرچ کردم واقعا بینظیره ازت ممنونم بخدا نیاز داشتم یکی راجه به این راهنماییم کنه

خیلی خوشحالم کردی از ته دل

🥲🤍آره تو گوگل زدم اسماشونو سرچ کردم واقعا بینظیره ازت ممنونم بخدا نیاز داشتم یکی راجه به این راهنم ...

عزیزدلممم خوشحالم تونستم کمکت کنم بوس به صورت مهربونت 😍😍 ❤️❤️