2777
2789
عنوان

اره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 23 پست

اگه از کارمندی متنفری به شغل دیگه یه هنر ...امتحان بکن درس خوندن و کنکور دادن یعنی برفرض موفق هم باشی چند سال دیگه به پول و موقعیت خوب میرسی اگرم مورد ازدواج خوب بود ازدواج کن

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

اگه از کارمندی متنفری به شغل دیگه یه هنر ...امتحان بکن درس خوندن و کنکور دادن یعنی برفرض موفق هم باش ...

هنر پول ندارن آخه

هم عمرم میره هم پول نداره

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس بخون حداقل چند سال بعد به خاطر جایگاه خودتو بچت حتی موقعیت بهتری پیدا میکنی دید مردم نسبت بهت عو ...

بچه ندارم که خواهر

اگه درس بخونم که خودمم دلم باهاشه

نمیدونم دوران دانشجویی پول از کجا بیارم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->
بچه ها حتی اگه رشته تاپیک مثل داروسازی قبول شم چی؟خیلی از ازدواج میترسم شاید ازدواج نکنم هیچوقت حتی ...

بنظر من درس بخونم تحصیلات داشته باش

اینجا اکثرا خانه دار هستن و نظرشونو اینه خانه داری بهتره

جدید نیستم همه اکانتام تعیلقه🗿🙏🏻

هنر پول ندارن آخه هم عمرم میره هم پول نداره

منظورم خیاطی آرایشگری و اینا بود

راستی یه کاربر اپراتور لیزر بود کارو درآمدش نسبتا خوب بود

تزویر به شما امان میدهد تا مقاومتتان را بشکند! پس از غلبه، شک نکنید گردنتان را خواهد شکست...از این به بعد با اینهمه شواهد اگه کسی بهتون گفتن فلانی کاره ای نیست با پشت دست محکم بزنید تو دهنش .بچه های میناب لامرد ناوچه ی دنا ....اینها رو دیدی و باز خوشحال شدی از حمله ی دشمن به کشورت برو زندگیتو بطور جدی یه بررسی کن

بچه ندارم که خواهراگه درس بخونم که خودمم دلم باهاشه نمیدونم دوران دانشجویی پول از کجا بیارم

کلا بعدا گفتم

به هرحال یروز بچه میاری دیگه

دانشجویی هم کار آزاد میتونی کنی فروشندگی اینا وقت داری براش

جدید نیستم همه اکانتام تعیلقه🗿🙏🏻

رشته خوب مثل دارو پزشکی فیزیو

اگه می تونی بخونی و رشته های پیراپزشکی بیاری سال اول سختته و از سال دوم می تونی درآمد داشته باشی

واسه درس خوندنم اصلا دیر نیست مخصوصا رشته های پیراپزشکی راحت می تونی کار پیدا کنی

منظورم خیاطی آرایشگری و اینا بود راستی یه کاربر اپراتور لیزر بود کارو درآمدش نسبتا خوب بود

نهایت بیست سی تومن درآمدشه

هیععع هیچوقت به کوچکترین آرزوها مون نمیرسیم

چقدر دوست داشتم برم کشور اروپایی سفر کنم