2777
2789
عنوان

[شاخ!!پروري]]]

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست
خو هرکی خوشش نمیاد بها نده.. . مگه اسلحه گذاشتن تو گلوی کسی.... حالا یکی محبوب و معروف بشه چیزی کم ن ...

عزبزم محبوبيت و معروفيت خيليم خوبه ولي بزركنمايي يه آدم خيلي بده چون ممكنه يكي كه شرايط زندگيش خيلي مساعد نيست خودشو جاي اون آدم بزرگنمايي شده بذاره و اونوقته كه فاجعه به بار بياد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا حالا مثلااااا خیییلی مهمه؟؟؟؟

آدم خودشو نسبت به کی میخواد شاخ بدونه؟ببخشیدا نسبت به کسایی که معلوم نیست کجای دنیا نشستن و اومدن تو دنیای مجازی؟معلوم نیس از پشت کدوم کوه با چ میزان فرهنگ و شخصیت و شعور دارن حرفاتو میخونن؟

این بیشتر به کمبود بر میگرده.وگرنه هیچ انسان موفقی دغدغه  شاخ شدن رو نداره

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

عزبزم محبوبيت و معروفيت خيليم خوبه ولي بزركنمايي يه آدم خيلي بده چون ممكنه يكي كه شرايط زندگيش خيلي ...

از کی بزرگنمایی شده الان؟ یعنی چون یکی دیگه شرایط زندگیش خوبه باعث میشه یکی که شرایطتش خوب نیست فاجعه ب وجود بیاد واسش؟؟؟ عجیبه یه مقدار

والا حالا مثلااااا خیییلی مهمه؟؟؟؟ آدم خودشو نسبت به کی میخواد شاخ بدونه؟ببخشیدا نسبت به کسایی که م ...

عزيزم حالا من نميگم يه سريا كمبود شاخ شدن دارن 

من ميگم چرا خودمون الكي الكي يكيو بزرگش ميكنيم

از کی بزرگنمایی شده الان؟ یعنی چون یکی دیگه شرایط زندگیش خوبه باعث میشه یکی که شرایطتش خوب نیست فاجع ...

ببينيد شرايط زندگيا متفاوته مثلا يكي كه هيچ كدوم از شرايط يه به اصطلاح شاخو نداره ممكنه هزاران حسرت تو زندگيش داشته باشه و دلش بخواد جاي اون آدم باشه بعد براي رسيدن به اين هدف ممكنه دست به كاراي بدي بزنه يا اينكه اصلا كاري هم نكنه ولي تو دلش حس انزجار  به وجود بياد 

عزيزم حالا من نميگم يه سريا كمبود شاخ شدن دارن  من ميگم چرا خودمون الكي الكي يكيو بزرگش ميكنيم

اون ک خصلت اکثر ایرانیاست.وفتی میبینن یکی یه ذره کارای شاخی انجام میده میگن حتما این خداست اگه نپرستیمش کثر شاًنه.

خیلی ها رو دیدم ک چون مثلا طرفدار یه اوسکولی مث کنید خزایی هستن خیلی افتخار میکنن

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

چند بار تا حالا تاپیک اینچنینی دیدم و شرکت نکردم ایندفعه دیگه گفتم ی پست بگذارم 

تاپیکایی با عنوان (شاخ پروری)

عده ای از دوستان تاپیکای جذابی زدن اعضای بیشتری در اون تاپیک شرکت کردن و بیشتر دیدنشون و باهاشون اخت شدن و بیشتر دوسشون دارن.....من چیز بدی درش نمی بینم که انقدر باعث حساسیت و تاپیک زدن بشه اینجور تاپیکا در شان مانیست زشته به نظرم خوبیت نداره اسم شاخ بگذاریم رو این اعضا...همینطور مچ گیری هایی که اینروزا تبش افتاده تو سایت و همه رو کاراگاه کرده و اتفاقا این مچ گیریا باعث بدبینی هم شده ....اینستا و فیسبوک بحثش فرق می کنه هر کسی پیج داره و در معروفیت های اینچنینی که منظورتون هست نقش اصلی رو داره ...اینجا همه با هم دوست هستیم و به هم احترام می گذاریم خب طبیعیه تو هر جمعی بعضیا در ابراز احساسات و ارادت که انگشت شمار هستن بخوان زیاده روی کنن ...خواهش می کنم این افراد باعث نشن ابروی کسی خدای ناکرده بره و بهشون صفت بدیم .

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است