2777
2789
عنوان

دلم شکست .....

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
ای بابا، ان شاالله خدا خودش نجاتش بده، چرا نیاد؟ حبس ابد نیست که، ان شاالله خدا دری رو به روتون باز ...

فدات عزیزم 

دلم از مامانم خیلی گرفته که ناامیدم میکنه یه جوری میگه نمیاد که انگار دور ازجون قتل کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز قسط بتدی میکنن نگران نباش به اینستای احسان علیخانیم دایرکت بده دوستمون راست میگه بعدم پاشو بر ...

تا قسط بندی کنن منومامانم دق داده عزیزم من خیلی صبورم که دارم تحمل میکنم حرفاشو دیگه بریدم

ستاد دیه به اونایی که خیلی وقته زندانن کمک میکنه

عزیزم مادرت هم دلش خونه وقتی میبینه بچش ناراحته از روی ناراحتی یه چیزی میگه شاید هم تلخ باشه شما صبو ...

من شاید اوایل بیتابی میکردم اما الان خیلی حالم بهتره و امیدم بیشتره خوشحال بودم گفتم به همین زودیهامیاد مامانم خندید که نه چقد ساده ای حالا حالاها که نمیاد اگرم بیاد کارنداره پولنداره همش منفی حرف میزنه 

فدات عزیزم  دلم از مامانم خیلی گرفته که ناامیدم میکنه یه جوری میگه نمیاد که انگار دور ازجون قت ...

خیلی سخته عزیزم، خونه خودتون بمون، که با حرفای مامانت اذیت نشی، امکانش نیست؟

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
خیلی سخته عزیزم، خونه خودتون بمون، که با حرفای مامانت اذیت نشی، امکانش نیست؟

هنوز توی عقدیم عزیزم 

کاش راهی بود میرفتم یه مدت خونه خواهرم موندم خونه مادرشوهر هم چون برادرشوهر دارم سختمه 

مجبورم با حرفاش کنار بیام حتی توی تاپیکای قبلیمم گفتم میخواستم از حرفای مامانم خودمو بکشم اما جرات نداشتم یه مدت حالم خیلی بهتر شد اما الان دوباره داره شروع میکنه حرفاشو

هنوز توی عقدیم عزیزم  کاش راهی بود میرفتم یه مدت خونه خواهرم موندم خونه مادرشوهر هم چون برادرش ...

عزیزم مادرای ما با تفکراتی متفاوت بزرگ شدن، نمیشه عوضشون کرد، لطف کن و پشت و پناه همسرت باش، ایشون الان به اندازه کافی توی فشار و سختی هست شما حداقل قوی باش، به خدا توکل کن 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟

عزیزم مادرای ما با تفکراتی متفاوت بزرگ شدن، نمیشه عوضشون کرد، لطف کن و پشت و پناه همسرت باش، ایشون ا ...

فدات بشم عزیزم درست میگی فقط از این به بعد میخوام سکوت کنم در جواب حرفاش و توکلم مثل همیشه به خدا هست. ممنونم از بودنت😘

فدات بشم عزیزم درست میگی فقط از این به بعد میخوام سکوت کنم در جواب حرفاش و توکلم مثل همیشه به خدا هس ...

زنده باشی جانم، همه ما به نحوی با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنیم، هر کسی به یه شکلی گرفتاره، میگذره روزای سخت، روزي میرسه خنده از رو لبات کنار نمیره، قوی باش و توکل کن... موفق باشی گلم