2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقوقش بعد پنج سال به طور میانگین چقدر هستش اگر مثلاً بخوای از ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر تو خونه کار کنی؟

شاخه بندی داره کار کردن تو این رشته؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن

چه برنامه ای؟میانگین درآمد تون چقدره؟

برنامه نویسی گفتم عزیزم نه برنامه.

درآمد من خودم ۴۰۰ میلیون تومان درماه میشه ولی بستگی به سابقه کاری و نوع کار داره خیلیا بیشترن و بعضیا هم کمتر

من چجوری شروع کنم با چه کلاسی یا کتابی

رشتم مهندسی کامپیوتره

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من خیلی دوس دارم یادبگیرم یعنی درآمد داشته باشم ولی دانشگاه کاملا متفاوت بوده رشته ام پیش زمینه ام ن ...

به رشته زیاد مربوط نیست اون هایی که کامپیوتر خوندن هم مجبورن کلاس های برنامه نویسی رو بیرون از دانشگاه طی بکنن چون تو دانشگاه زیاد یاد نمیدن

برنامه نویسی گفتم عزیزم نه برنامه.درآمد من خودم ۴۰۰ میلیون تومان درماه میشه ولی بستگی به سابقه کاری ...

بله متوجهم

به چه زبانی و در چه حوزه ای مشغولید؟ سی پایتون و ...

حقوقش بعد پنج سال به طور میانگین چقدر هستش اگر مثلاً بخوای از ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر تو خونه کار کنی؟ ...

حقوق که برای حقوق بگیر هست من از اول حقوق بگیر نبودم مدتی استخدام بودم ولی سریعا رفتم بیرون. درامدم بعد از این سالها میانگین ۴۰۰ تومن در ماهه . منم دقیقا اینطوری کار میکنم غیرحضووری . ولی امسال دفتر خریدم و شرکت ثبت کردم اونجا کار میکنم

بله متوجهمبه چه زبانی و در چه حوزه ای مشغولید؟ سی پایتون و ...

من چندین زبان مختلف کار کردم الان بیشتر کارم با زبان پایتون و پی اچ پی برای وب و کاتلین برای موبایل . بعضی زبان های دیگه هم که کنار اینا لازمه مثل جاوااسکریپت و ... حوزه ی وب و موبایل کار میکنم

من دارم طراحی سایت با HTML و CSS یاد میگیرم به نظرت واجبه #c یا جاوا سکریپت هم کنارش یاد بگیرم چون دوستم بهم گفت html زبان برنامه نویسی نیستش و گفتش الان دیگه حتی کسی با پایتون هم کار نمیکنه بیشتر جاواست. برای بک اند و فرانت اند حتما باید جاوا یا سی شارپ بلد باشم؟😭

Remember, remember the fifth of November

من دارم طراحی سایت با HTML و CSS یاد میگیرم به نظرت واجبه #c یا جاوا سکریپت هم کنارش یاد بگیرم چون د ...

حق با دوستتون بوده html و css زبان های برنامه نویسی نیستند و یادگیریشون هم تخصص خاصی محسوب نمیشه . در کنار اینا حتما باید جاوااسکریپت یاد بگیری و بعدش بک اند با پایتون یا پی اچ پی

ولی درکل شروع با html css اشتباهه چرا با اینا شروع کردید

حق با دوستتون بوده html و css زبان های برنامه نویسی نیستند و یادگیریشون هم تخصص خاصی محسوب نمیشه . د ...

به تحلیل داده علاقه دارم. پایتون و آی کیو ال دارم یاد میگیرم. به نظرتون طراحی وب بهتر نیس؟