2777
2789
عنوان

Obsession رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 22 پست
کاش اسپویل کنی

اسپویلاش تو نت پره

ولی نبین واقعا چرت بود

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوهوم

یه پسره است ک بی سرزبون و بی اعتماد بنفسه.یه دختره رو میخاد ولی دختره اونو ب چشم برادر می بینه

این پسره ب طور اتفاقی توی یه سوپری یه وسیله ای پیدا میکنه ب اسم چوب جادویی ک اگه بشکنیش آرزوت برآورده میشه.

خلاصه پسره ارزو میکنه دختره این پسره رو از همه دنیا بیشتر دوس داشته باشه. بعد از اون،دختره ب طرز وحشتناک و غ طبیعی ای عاشق پسره میشه. در حدی ک رفتارای خ عجیب غریب میکنه و کساایی ک با پسره حرف میزنن یا پسره باهاشون خوبه رو میکشه و..پسره زنگ میزنه ب شماره سازنده اون چوب جادویی میگه میخام آرزوم رو کنسل کنم،طرف میگه دیگه هیچ وقت نمیشه مگه اینکه خودت بمیری و در اون صورت آرزو کنسل میشه.

آخرش پسره میره کلی قرص میخوره و می میره. همون لحظه دختره ب خودش میاد و وقتی اطرافشو می بینه ک دو تا جنازه اس و کلی بهم ریختگی و خون و... جیغ میزنه و فیلم تموم میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من بعدش نشستم هرچی دعا و سوره بلد بودم خوندم که ای میزان سمی که وارد مغز و روحم شد پاکسازی بشه مدام ...

وای آره اون بیچاره

من نشستم انیمیشن نگاه کردم😂

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب