2777
2789
عنوان

خیانتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست
دقیقا کاش این علاقشون به مردای سن بالا از بین بره تازه اونم متاهل واقعا حالم بهم میخوره

دوستت مثل دستمال کاغذی مصرف شده پرت میشه بیرون ،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا نمیدونم چراولی خودش میگه دوست دارم طرف مقابلم سن بالا باشه😶

خر پدر بزرگمم پیره خیلی هم میخواد

بیارش خره مارو سیر کنه جن ده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

چی بگمم منم واقعا عصابم خورده دیگه رابطه ندارم باهاش یعنی دوست ندارم همچین رفیقی داشته باشم

ببین شوهرمن هر لحظه قربونم میره زنگ میزنه میاد خونه همش دستش تو بدنمه بدون من نمیخوابه همش میگه بیا کنارم ولی بهم خیانت میکنه ولی من میخوام جدا بشم کارت ملی وشناسنامع ام گرفته نمیزاره از در بیرون برم هر جا بخوام خودش میبره التماس میکنه بمون کم پیدا میشه مردی زنش رو به خاطر یه هرزه ول کنه نمونه شوهر من تو خیابون صدتا زدم تو صورتش فرار کردم بازم نزاشت برم یه هفته موند خونه تا نرم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
چی بگمم منم واقعا عصابم خورده دیگه رابطه ندارم باهاش یعنی دوست ندارم همچین رفیقی داشته باشم

امام علی قربونش برم یه حدیث داره میگه آدمارو از دوستاشون بشناسین

عزیزم اسم این آدمارو دوست نذار کلمه و مفهوم دوست خیلی مقدسه این لجن ها لیاقت همچین کلمه ای رو ندارن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

ببین شوهرمن هر لحظه قربونم میره زنگ میزنه میاد خونه همش دستش تو بدنمه بدون من نمیخوابه همش میگه بیا ...

وای خدای مننننن

واقعا نمیدونم چی بگم اصلا یه همچین آدمایی چرا میان زندگی یکی دیگه رو خراب میکنن که هم اون مرد نمیتونه از زندگیش دست بکشه هم از اون دختر بی سر و پا