2777
2789
عنوان

مشهدی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 37 پست
ʕ ꈍᴥꈍʔ: کافه بیلان ʕ ꈍᴥꈍʔ: مهستاناین دوتا روگرفت اون درخت داره رم داره میگرده میدا کنه

ککافه بیلان کجاست من میلان دیدم تو کوهسنگی اما نورش خوب نیست فضای تاریکی داره

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

مهستان شاندیز من برای ناهار میپسندم اگه قصدتون هم غذا خوردنه برو

باید ببینم ساعت چند کارش تموم میشه

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ککافه بیلان کجاست من میلان دیدم تو کوهسنگی اما نورش خوب نیست فضای تاریکی داره

کافه سی رو دوستم گفت عکس آدرس و گذاشتم نی نی یار تایید نکرده هنوز اونجا رو میشناسی؟

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

باید ببینم ساعت چند کارش تموم میشه

بهتون خوش بگذره عزیزم

بیا بگو که کجا رفتی اخر

شاید سالها بعد در گذر جاده ها بیتفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم ان غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود

کافه سی رو دوستم گفت عکس آدرس و گذاشتم نی نی یار تایید نکرده هنوز اونجا رو میشناسی؟

نه نرفتم عکسشو دیدم خیلی خوشگله حتما باید برم خوشم اومد

بهتون خوش بگذره عزیزم بیا بگو که کجا رفتی اخر

قربونت اره حتما تازه اگه بتونم یواشکی عکسم میگیرم نشونت میدم😂

نه نرفتم عکسشو دیدم خیلی خوشگله حتما باید برم خوشم اومد

اره خودمم دیدم خیلی قشنگه عکساش بزار فردا اگر رفتیم اونجا نشونت میدم بعدم میگم بهت چجوری بود