2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ زرد چیه؟ من واسه همه وعده هام سالاد شیرازی و سبزی خوردن و قطعا دارم

به جای رب زردچوبه میزنیم شوهرم اصلا رب داخل مرغ دوست نداره بعدش که پخت تو روغن سرخش میکنم با سیب زمینی سرخ کرده

من خیلی تنبلیم میشه واسه سالاد هستیمم جنوب گرمه ماست و خیار همیشه داریم بخاطر خنکی ولی سالاد مگه درهفته دوسه بار شوهرمو ول کنی میگه صبحانه ام سالاد فصل بده

خواجه های سایت درخواست ندین از سگ کمترا

من دوست دارم مرغ اینجوری خیلی

اره خیلی خوشمزه میشه اینقدر فکر کردم چیزی به ذهنم نیومد دم آخری این رسید به ذهنم مخصوصا با سس اناری که درست میکنم

به جای رب زردچوبه میزنیم شوهرم اصلا رب داخل مرغ دوست نداره بعدش که پخت تو روغن سرخش میکنم با سیب زمی ...

نوش جان . من مشهدم ما اینجا میگیم مرغ زعفرانی چون بجای زردچوبه ما زعفران میریزیم و سرخ میکنیم هم با گوجه و سیب زمینی سرخ شده هم با رب انار میخوریم گاهی

منم عاشق سالاد و سبزی خوردن هستم از این خورد کن ها بخر دستی هستن کوچیکه که یه دسته داره به یه نخ وصل هست میچرخه من ۵۰۰ خریدم با اون سالاد درست کن تو دو دقیقه

اره خیلی خوشمزه میشه اینقدر فکر کردم چیزی به ذهنم نیومد دم آخری این رسید به ذهنم مخصوصا با سس اناری ...

اره منم با رب انار دوست دارم البته من نمیزارم بپزه باهاش ما مرغ و سرخ میکنیم بعد موقع خوردن روش رب انار میریزیم

اره منم با رب انار دوست دارم البته من نمیزارم بپزه باهاش ما مرغ و سرخ میکنیم بعد موقع خوردن روش رب ا ...

من احساس میکنم اونجوری خام میشه نپزمش

نوش جان . من مشهدم ما اینجا میگیم مرغ زعفرانی چون بجای زردچوبه ما زعفران میریزیم و سرخ میکنیم هم با ...

ها عزیزم زنده باشی اره با زعفرانم خوشمزه میشه

اتفاقا دنبالشم بخرم

بلند شو الان باید شام بزاری

پیامت رو دیر دیدم اومدم بیرون🤣🤣🤣

دنیاهمه هیچ و اهل دنیاهمه هیچ 🌸ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌸دانی که پس ازمرگ چه ماندباقی🌸 مهراست ومحبت است وباقی همه هیچ🌸 خیلی این متنو دوست دارم ولی حیف که شرایط طوری شده اول پول وبعدمهر ومحبت 🥺🥺🥺