2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعن؟ اینم شنیدم طلا فروشا مد کردن تا مردم طلا بخرن ازشون

تو هر روز از سال تو برای کاری که میخوای انحام بدی انرژی بفرست خدابخواد حاجت روا میشی

من برای شفای بابام پارچه سبز خریدم بابام مریض بود نیت کردم سفره حضرت ابوالفضل بندازم بذارم داخلش ۱۳ صفر هم نبود شکر خدا حاجت روا شدم ولی اینکه اومدن برای ۱۳ صفر این حرف و حدیثها رو درست کردن اونم روزی که میگن به کسایی که توی کربلا جنایت کردن و عزیزتران خدا رو کشتن و بی حرمت کردن برای کارشون جایزه گرفتن

تروخدا مواظب باشید شرمنده امامانمون نشیم این مزخرفات رو انجام ندید

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

حالا یه امسال خواستم بخرم ببینم چی میشه

امیدت به خدا باشه .دنبال خرافات نرو که بدیمنی داره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

بله لطفا تاریخ وبخونین ونشر بدین امام حسین ع. زیردین کسی نمیمونه حتما جبران میکنه

درسته

منم تا حالا نخریدم

گفتم یه امسال بخرم ببینم چطوره ، من به این نگاه میکنم که ۱۳ صفره و با نیت یه چیزی بخرم ، نه به اینکه چه اتفاقی تو تاریخ افتاده که تو ذهن خودم به اون ربط بدم و بگم اون اتفاق مهم نبوده یا خوب شده که انجام شده و اینطوری بخام اتفاقات کربلا رو خوب یا غیر مهم جلوه بدم یا به خودم تلقین کنم خوب شده که اتفاق افتاده

خودم جوراب پسردنه خریدم همون سال پسرم رو باردار شدم

ی بارم همسرم جا کلیدی خرید ماشینمون رو عوص کردیم

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

تو هر روز از سال تو برای کاری که میخوای انحام بدی انرژی بفرست خدابخواد حاجت روا میشی من برای شفای با ...

واقعن ، چقدر خوب عزیزم

من گفتم یه امسال رو بخرم

نه اینکه تو ذهنم اون اتفاق رو خوب بدونم یا حتی تلقین کنم اون اتفاق خوب یا نا مهم بوده که بخاطرش الان چیزی بخرم خوش شانسی بیاره و ...

بدون توجه به اون اتفاق توی تاریخ این کار دو میخام انجام بدم و اگه نشد که هیچی ولی اگه شد بیشتر به قدرت تلقین و انرژی که فرستادم ربطش میدم و نهایت روز خوبی بودن نه اینکه بگم اون اتفاق تو کربلا افتاده و اتفاق خوبی بوده که خوششانسی برام اورده

خودم جوراب پسردنه خریدم همون سال پسرم رو باردار شدمی بارم همسرم جا کلیدی خرید ماشینمون رو عوص کردیم

والا آدم میمونه بخره یا نه

هر کسی یه چیزی میگه ، مثل اتفاقاتی که کربلا رخ داده

خب من میگم بخرم و ،نه تلقین میکنم و نه بهش فکر میکنم که به اون جریان کربلا ربط داره که بگم اتفاق خوبی بوده که الان توی اون روز خریدم که خوش شانسی آوردم و شده

والا آدم میمونه بخره یا نه هر کسی یه چیزی میگه ، مثل اتفاقاتی که کربلا رخ دادهخب من میگم بخرم و ،نه ...

بخر خواهر به این چرندیاتی که یه عده میگن توجه نکن خیلیا خریدن و نتیجه هم دیدن من نمیدونم چرا یه عده دوست دارن برعکس شنا کنن یا مثلا متفاوت باشن شما برو خریدتو بکن انشالله که خیره

والا آدم میمونه بخره یا نه هر کسی یه چیزی میگه ، مثل اتفاقاتی که کربلا رخ دادهخب من میگم بخرم و ،نه ...

من پارسال نخریدم عین مرغ پر کنده هی تا اخر شب بال بال زدم🥲 چیزی بگم تو زندگیمون اصافه کردیم نه ، اما همسرم کار جدید شروع کرد ولی طلا زباد فروختیم

امروز ی تیکه طلای ریز خریدم ب نیت افزایش روزی و ثروت، ان شالله ک ثمر بده

از ما حرکت از خدا برکت😅 ما ک با دید مثبت رفتیم جلو، ان شالله ک خدا اول برا همه و بعد برا ما بخواد

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋