2777
2789
عنوان

درمان شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
فک نمیکنم ب بهداشت ربط داشته باشهچون خودم وسواس تمیزی دارم از آرایشگاه گرفتم

😐😐 منظورم اینه که الان شپش گرفتی بیشتر برو حموم موهات رو با شامپو زیاد بشور و زیاد شونه کن

آرایشگاهی که رفتی و ازش شپش گرفتی رو حتما به مرکز بهداشت معرفی کن

منم چندماه پیش داشتم

قبل حموم روغن زیتون میزدم به موهام بعدش تو حموم شامپو ضد شپش می زدم با شونه دندونه ریز شونه میکردم سرکه سیب هم میزدم . بعضی وقتا هم تو خونه مامانم تخم های شپش از سرم جدا میکرد

زود از بین رفت

خدایا تو دیگه چرا ؟ من که جز تو کسی رو ندارم ، تو خدای منی ، پس چرا جوابمو نمیدی ؟ مگه حال و روزم رو نمی بینی !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدش موهاتو با روغن زیتون چرب کن روشو بپوشون تا صبح بعدش برو حمام با تاید ماشینی دودست بشور موهاتون با شونه دندانه ریز شونه کن.بده یکی تو سرتون لایه لایه نگاه کنه هرچی شپش وتخمش هست بکشه بیرون چند بار. تو دوسه روز تموم میشه خودت نمیتونی تنهایی

❤ 

همین پودر معجزه گرو پارسال یا دوسال پیش امتحان کردیم خیلی خوب بود

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اگه امکانشو داری دکلره کن ،هیچی نمیمونه

بعدشم روغن زیتون یا هر روغنی که داری (بادوم، نارگیل،....)بزن ،با شونه ی دندونه ریز مخصوص شونه کن

بهتره کسی برات شونه کنه چون موهات بلنده و خسته کننده

چند روز این روغن زدن و شونه کردن رو تو حموم انجام بده

سم نزن ،اول با شامپو ضد شپش بزن بعدش با روغن نارگیل یا روغن بادام تلخ قشنگ چرب کن موهاتو بعد با شونه ی دندانه ریز مخصوص شپش از داروخانه بگیر شونه بزن اینا همراه روغن در میام کنارت یه کاسه آب داشته باش هی شونه بزن تو کاسه آب که تخما بریزن تو آب بمیرن من دخترم کلاس اولی بود امسال از مدرسه گرفته بود پدرم دراومد بس که موهای بچمو شستم با هر شامپویی بگی تخما نریختن آخرش همین که سرش چرب کردم همشون ریختن به همون یه بار تموم شد خودمم نگرفتم چون یه هفته شال میپوشیدم

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن