بارانه_پاییزی مدیر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1329 عنوان بچه ها بچه ها کی بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 17 پست کی ریاضیش خوبه یه محاسبه رو موندم چجوری حساب کرده تو جزوه کمک کنییییید دل نبند که تَش تلخیه میشی مثل مَن:نفس تخلیه 1397/03/21 | 04:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانه_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1329 عزيزم ازت خواهش ميكنم كاري نكن توروخدا به خودكشي فكر نكن من نگرانتم تاپيكات قفله فقط اين بازه توروخد ... ادمایی مث ت کم پیدا میشنخدا خوشبختت کنه من خوبم نگران من نباشمتاسفانه مامانمو دیدم و خندشو دیدم و نتونستم دلم نیومد غم بزارم رو دلش .ولی حالم خیلی بده ...تصمیم دیگه ای گرفتم... دل نبند که تَش تلخیه میشی مثل مَن:نفس تخلیه
بارانه_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1329 آخيييييش خيلي حالم بد بود نگرانت بودم بچه ها هم اينجا نگران بودن تاپيك زدن ولي نميدونستن چيكار كن ... مرسی عزیزم بچه هایی ک نگران بودن تعداد کمی بودن اکثرا مسخره کردن و قضاوت .در صورتی که من هیچوقت این کارو نکردم همیشه دلم برا همه بچه ها ک مشکل داشتن سوختهولی خیلی بی رحمن بعضیاشون...من خوبم یه جوری ام یه جور عجیبم انگار هیچی برام مهم نیست خوبم دل نبند که تَش تلخیه میشی مثل مَن:نفس تخلیه
بارانه_پاییزی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1329 عزيزم ميدونم خيلي سختي ميكشي و شرايطتت سخته و غم داري ولي هيچيكي جز خودت نميتونه كمكت كنه و دلسوزت ب ... ای کاش سر کاری بود 😔😔😔خدا ادمایی مث تو رو کاش زیاد میکرد نمیدونم چی بگم در برابر خوبیت برام خیلی دعا کن دل نبند که تَش تلخیه میشی مثل مَن:نفس تخلیه