2777
2789
عنوان

نودللللل🍝

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 47 پست
تو برو بخور قربونا برم نوش جونتتتت🥹😍

فداطشم عزیزم ولیی ساعت سهه داره میشه نمیدونم برم یا بزارم برا فرداا

میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه دعا کنه تابستون امسال به حاجتم برسم🥲❤️.

دستورش بده لطفا

برای یک بسته ماکارونی فرمی پنه:

۳ قاشق پر رب گوجه

۱ بسته کامل خامه کاله

رب و روغن رو تفت بده با ادویه نمک،فلفل سیاه و قرمز،اویشن، و هر ادویه دیگه که میدونی خوبه و بعد حرارت رو خاموش کن و بهش خامه اضاف کن و هم بزن

ماکارونی رو با این مواد قاطی کن و بزار سر گاز ۲۰ دقیقه دم بکشه

یا میتونی بزاریش سر گاز با شعله متوسط و مدام هم بزنی و شیر هم کم کم اضافه کنی و هم بزنی تا غلیظ بشه مثل پنه الفردو، که این مدل خیلی خوشمزه تر و سسی تر میشه

روش هم پنیر پیتزا

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداطشم عزیزم ولیی ساعت سهه داره میشه نمیدونم برم یا بزارم برا فرداا

اگه خیلی هوس کردیو گشنته همین الان برو درست کن ولی خب اگه زیاد نیست بزار فردا خیلی با حوصله بیشتری درست میکنی خوشمزه ترم میشه😍

برای یک بسته ماکارونی فرمی پنه: ۳ قاشق پر رب گوجه ۱ بسته کامل خامه کالهرب و روغن رو تفت بده با ادویه ...

واقعا خوشمزه میشه؟ بهش نمیخوره اخه😅🥲

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اگه خیلی هوس کردیو گشنته همین الان برو درست کن ولی خب اگه زیاد نیست بزار فردا خیلی با حوصله بیشتری د ...

آرهه عزیزم میزارم برا فردا

اولین بار که برای دوستم درست کردم بهم گفت وللککک مزه لازانیا میدههه

بیارم برای کل بچه های کلاس درست کردم خیلی خوششون اومده بود

این پاستای مورد علاقه ی کیم کارداشیان یا کندال هستش فکر میکنم

.

پاستا حرفف نداره مخصوصا پاستای گوجه حتما امتحانش کنن

اولین بار که برای دوستم درست کردم بهم گفت وللککک مزه لازانیا میدههه بیارم برای کل بچه های کلاس درست ...

کیم و کندالو چیکار دارم من 😵💫🥴

همینکه شماها و دوستان گفتین خوشمزه س پس هست چون مزاج ما ایرانی ها مثل همه تقریبا

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

پاستا حرفف نداره مخصوصا پاستای گوجه حتما امتحانش کنن

گوجه همون که گوجه و سیر و میزاری تو تابه سرشون میزاری بعد یه مدت پوستشو جدا میکنی و لهشون میکنی با یکم رب تف میدیم بعد داخلش خامه و شیر میریزیم؟

اگه اینه که خوشم نیومده بود خیلی

گوجه همون که گوجه و سیر و میزاری تو تابه سرشون میزاری بعد یه مدت پوستشو جدا میکنی و لهشون میکنی با ی ...

آرهه خیلیی خوشمزست که من درست کردم خیلیب دوس داشتمم

کیم و کندالو چیکار دارم من 😵💫🥴 همینکه شماها و دوستان گفتین خوشمزه س پس هست چون مزاج ما ایرانی ها ...

جالبه که مادرم اصلا دوسش نداره😂😂

کلا این پاستا میتونه مورد پسند کسی باشه که ماکارونی رو خیلی دوست داره

.

آرهه خیلیی خوشمزست که من درست کردم خیلیب دوس داشتمم

شاید من بجای ماکارونی شکلی که مخصوص خودشه از این ماکارونی خودمون درست کردم خوب نشده بود

شاید من بجای ماکارونی شکلی که مخصوص خودشه از این ماکارونی خودمون درست کردم خوب نشده بود

طرز درست کردنشم خیلی مهمه البته که چه طعمی روش غالب شه

جالبه که مادرم اصلا دوسش نداره😂😂 کلا این پاستا میتونه مورد پسند کسی باشه که ماکارونی رو خیلی دوست ...

عه خب پس من ماکارونی خیلی دوست دارم😁