2777
2789
عنوان

بارداری

112 بازدید | 22 پست

بچه ها ازمایش بارداری بدون دفترچه چنده؟؟؟

من دو ماه پیش با دفترچه میخواستم بدم اورژانسیش۷۰ تومن بوود..یعنی آفرین به سیستم پزشکی ایران فقط هزینه میبره بالا 

خدایا حکمتت و شکر 

فکرکنم بیست ودو 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم بیست ودو 

وای من با دفترچه دو ماه پیش رفتم گفت اورژانسی  ۷۰..آزمایشگاه پارسه تو صادقیه ...

توی بیمارستان اتیه  پرسیدم چنده ازمایشگاهش  رفتم گفت ۵۰ 

خدایا حکمتت و شکر 

من با دفترچه دادم تو بیمارستان چون میخواستم عکس رنگی رحم بگیرم قبلش باید بتا میدادم با دفترچه شش تومن دادم فکر کنم بدون دفترچه چهارده تومنه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من چند ماه پیش جای خصوصی دادم 43 تومن بود...لعنت به بیبی چک

من بیبی زدم منفی بود دوبارم زدم..ای یو ای کردم الان روز ۱۳ هم هستم..امروز حس پریود داشتم بیبی هم زدم منفی بود 

خدایا حکمتت و شکر 
وای من با دفترچه دو ماه پیش رفتم گفت اورژانسی  ۷۰..آزمایشگاه پارسه تو صادقیه ... توی بیمارستان ...

من تهران نیستم اینجورکه به نظرمیاد اینجا مناسب تره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
انشاالله بارداری گلم...من بیبی زدم مثبت شد رفتم آز دادم منفی بود

یعنی واقعا احسنت به بیبی چک ....

ادم کلا اسمشو به عنوان تست فراموش کنه بهتره ...

من کجا برم ارزون باشه پس این چرا گفتن ۷۰ و الا من اومدم بیرون گفتم سونو میدم ۵۰ تومن مطمین ترم هستم

خدایا حکمتت و شکر