2777
2789
عنوان

روم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 39 پست

اینهفته که گذشت هروز پشت سرهم کلاس دلشتم و هم رفت و هم برگشت با اسنپ اومدم و کولر نداشتن یا نمیگرفتن اعتراضی هم نکردم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

پراید مگه چه مشکلی داره؟

کولر هم همه ماشینا ندارن اینا یه چیز عادیه پس خجالت نکش شما سر این خجالت میکشی تو موقعیت های مهم میخوای چی کار کنی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا معذرت 😕😂

سرکارم میرم

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

بابا بدبخت میگه خجالت میکشم روش نشده بگه دوستاش میبینتتش شاید گناه داره

چی بگم والا؟

کار حلال خجالت نداره، حتی کارگری باشه...

ماهم تا حالا آشنا در اومده اسنپ ولی اتفاقی نیفتاده

پشتم به خدا گرمه پس هیچ مشکلی بزرگ، هیچ دیواری واسم بلند نیست و این دنیا جایی واسه اونایی که همیشه جلوی خطر پره دلهرن نیست😉

چقدر خوب...

ببین مثلا پیام میده که اگه امروز ۳۰ تا سفر بری ۴۰۰ تومن هدیه میگیری کمه اما بازم غنیمته . بعد شوهر من چندتا مشتری ثابت هم پیدا کرده باهاش تماس میگیرن میره دنبالشون .اینجوری دیگه کمیسیونم کم نمیشه ازش . چون میگم جدیدا کرایه ها کم شده و کمسیون زیاد