2777
2789

اوایل ازدواجمون با شوهرم رفتیم خرید

منو برد ی جای لوکس ی لباس خریدم

و لباسم خیلی سنگین بود قیمتش

میدونستم کلا ۷/۸ تومن تو حسابش مونده و کلی خرید دیگه هم داشتم

بعد اونجا منو برد کفش برام بخره

قیمت کفشا خیلی بالا بود سال دو سه سال پیش ی کفش ساده ۷ تومن اینا بود

منم مث اسکلا گفتم بریم از فلان جا(ی جای ارزون ک میشناختم) بگیریم🤣

گذشت و من خریدمو از همون جای ارزون کردم و تمام.

اخیرا ک دقت میکنم آقا وقتی خودش میخاد خرید کنه میره برند ترین و بهترین لباس و کفش رو میگیره

وقتی اعتراض کردم گفت من ک بردمت دفعه اول خودت نخواستی

فهمیدین؟!

پشه تو جیبش بالانس میزد ، نگفت مرسی ک درک کردی،گفت خودت نخواستی

با این جماعت رحم نکنید

وسلام.

راستش نظر بنده اینه ک: دخترا خیلی ناز هستن، موجودات خاص هستند💅🏻💖💁🏼♀️دختر نازم اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده مشکل از تو نیست...مشکل از جای اشتباهیه ک در اون قرار داری پس به جای تغییر دادن خودت برای دیگران ، جایگاهتوعوض کن و به ارزش خودت پی ببر🦋

😂😂😂😂😂موافقم که بعضی حرفاش درسته

ولی همشو قبول ندارم

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

😂😂😂😂😂موافقم که بعضی حرفاش درستهولی همشو قبول ندارم

اره بعضی حرفاش دیگه خیلی تنده

ولی اکثر حرفاش درسته

راستش نظر بنده اینه ک: دخترا خیلی ناز هستن، موجودات خاص هستند💅🏻💖💁🏼♀️دختر نازم اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده مشکل از تو نیست...مشکل از جای اشتباهیه ک در اون قرار داری پس به جای تغییر دادن خودت برای دیگران ، جایگاهتوعوض کن و به ارزش خودت پی ببر🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شما حرفت درسته ن شیما

قبل هر خرید با توجه ب بودجه ادم بایدبا همسر مشورت کنه تصمیم بگیره

یه وقت بودجه ۱۰ تومنه از جای متوسط میخرم

یه وقت بودجه ۷۰ تومنه از جای لوکس میخرم

#هنر زندگی#تعادل

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

نه ببین اتفاقاً من میگم به شعور آدما نگاه کنید حالا شوهر شما یه همچین تیپ آدمی بوده یه همچین تیپ شخصیتی داشته نمیشه به همه مردا اینو تعمیم داد مثل اینکه بیایم بگیم همه زنا زنای بی درکن مگه میشه یه جمله رو به همه زنا تعمیم داد کلا به شعور طرف مقابلتون نگاه بکنید توی هر زمینهای

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه ببین اتفاقاً من میگم به شعور آدما نگاه کنید حالا شوهر شما یه همچین تیپ آدمی بوده یه همچین تیپ شخص ...

اره واقعا شوهر من ک بیشعوره بهش رحم نمیکنم😂😂😂

ولی خب اره بستگی ب درک طرف مقابل داره

ولی درکل بنظرم ب عنوان ی خانوم باید بهترینا رو بخوایم و جوری رفتار نکنیم ک فکر کنن ب حداقلا قانعیم

اره واقعا شوهر من ک بیشعوره بهش رحم نمیکنم😂😂😂ولی خب اره بستگی ب درک طرف مقابل دارهولی درکل بنظرم ...

ببین بازم قسمت دوم حرفت یعنی کلاً اصلاً نمیخوای با منطق بری جلو یه وقت میبینی طرف مرد زندگیش مرد باشعوریه شخصیت درک همه چیز رو داره یه مدت توی مضیقه مالی میفته مثلاً خونه میخرید مثلاً ماشین میخرید مثلاً یه وامی چیزی برمیدارید تو این موقع زن وظیفه داره درک بکنه حتی به بچههاشم بگه که بابا تو این وضعیت به باباتون فشار نیارید درک بکنید داره برای زندگیمون تلاش میکنه مگه زن و شوهر دشمن همدیگن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه شما حرفت درسته ن شیماقبل هر خرید با توجه ب بودجه ادم بایدبا همسر مشورت کنه تصمیم بگیرهیه وقت بودج ...

این برای وقتی هست ک شوهر استاتر وقتی پول تو جیبش بود زنش میبرد جای خوب خرید میکرد نه اینکه برای خودش مارک بخره برای زنش ارزون

یک مادر دهه ۷۰

نه شما حرفت درسته ن شیماقبل هر خرید با توجه ب بودجه ادم بایدبا همسر مشورت کنه تصمیم بگیرهیه وقت بودج ...

امیدوارم شما تجربه نکنید

ولی منم قبل اینکه تجربه کنم از این حرفا زیاد میزدم

خیلیییی باید طرف مقابلتون با شعور و فهمیده باشه ک بشه اینطوری باهاش زندگی کرد

ک قدر بدونه و بعدا جبران کنه

این برای وقتی هست ک شوهر استاتر وقتی پول تو جیبش بود زنش میبرد جای خوب خرید میکرد نه اینکه برای خودش ...

چرا متوجه نیستی چی میگم باید قبل خرید بگن تو این خرید ما چقدر داریم و از کجا میتونیم بخریم

مگ اسی بچه یا بردس ک شوهرش دستشو بگیره ببره

خود اسی قبل رفتن باید بگه کجا میره

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

ببین بازم قسمت دوم حرفت یعنی کلاً اصلاً نمیخوای با منطق بری جلو یه وقت میبینی طرف مرد زندگیش مرد باش ...

اره عزیزم

من آدم بی درکی نیستم

خیلی جا ها هم قناعت کردم

اما تازگیا ک فکر میکنم میبینم شوهرم هر وقت لباسی یا چیزی لازم داشته ب کم قانع نشده و بهترین رو خریده برای خودش

حتی تو وضع مالی افتضاح

و خب امشب یکم دلم گرفت واقعا

حس حماقت بهم دست داد:)