2777
2789
عنوان

من یه ترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 119 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من از ترک ها خوشم میاد فارس هستم ولی چرا ترک ها نگاه بالا ب پایین دارن اکثرشون ؟

حس نمیکنی جمله ی دوم رو برعکس گفتی؟ در ایران کدوم افراد هستن که به اقوام مختلف ایرانی از بالا به پایین نگاه میکنه؟

حس نمیکنی جمله ی دوم رو برعکس گفتی؟ در ایران کدوم افراد هستن که به اقوام مختلف ایرانی از بالا به پای ...

دقیقاً

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

عه چی شد😂 همه ی ایران از ماست من با ترک های زنجان و.. خیلی برخورد نداشتم اما مردم ارومیه خیلی عالی ...

من زنجانی نیستم از این بابت زنجان رو گفتم چون ما ترکا هممون زنجانیا رو دوس داریم من تبریزی ام

حس نمیکنی جمله ی دوم رو برعکس گفتی؟ در ایران کدوم افراد هستن که به اقوام مختلف ایرانی از بالا به پای ...

باور کن من خودم هیچوقت اینجوری نبودم

اتفاقا همیشه هرجا غریب دیدم سعی کردم باهاش بهتر از همشهری خودم باشم

چقدر بد که این حس دو طرفه ست

هرکس حس میکنه بقیه خودشونو بالاتر میبینن

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

باور کن من خودم هیچوقت اینجوری نبودم اتفاقا همیشه هرجا غریب دیدم سعی کردم باهاش بهتر از همشهری خودم ...

پس ربطی به قومیت نداره ادم تا ادم فرق داره همه یکی نیستن

درسته عزیزم من چون بیشتر افرادی ک باهاشون برخورد داشتم اینجوری بودن پرسیدن فقط همین نکه بگم همه

شاید حضورا نرفتی پیششون و تو مجازی اینطوری برداشت کردی حتما یه سفر تبریز برو

پس ربطی به قومیت نداره ادم تا ادم فرق داره همه یکی نیستن

درسته عزیزم

من چون بیشتر افرادی ک باهاشون برخورد داشتم اینجوری بودن پرسیدن فقط همین نکه بگم همه

من زنجانی نیستم از این بابت زنجان رو گفتم چون ما ترکا هممون زنجانیا رو دوس داریم من تبریزی ام

خیلی هم عالی چرا علت خاصی داره ؟ من ارومیه رفتم برا سفر تبریز هم رفتم ائل گلی اما در حد یه دور ساده اما ارومیه که رفتیم خیلی مهمون نواز بودن مارو بردن تو باغ خودشون کلی میوه چیدن بهمون دادن و.. یه جای دیگ اومدیم آدرس بپرسیم طرف بنده خدا گفت پشت سر ما بیایید کلی راه رو بخاطر ما رفت انصافا خیلی کیف کردم از اینهمه فرهنگشون همیشه هرکس ازم بپرسه کجا رو خیلی دوست داری میگم اول مردم ارومیه

خیلی هم عالی چرا علت خاصی داره ؟ من ارومیه رفتم برا سفر تبریز هم رفتم ائل گلی اما در حد یه دور ساده ...

ارومیه تبریز اردبیل زنجان همش یکیه هیچ فرقی نیس بگی یکی خوبه یکی بد. از دید ما همه یکی هستیم

شاید حضورا نرفتی پیششون و تو مجازی اینطوری برداشت کردی حتما یه سفر تبریز برو

اره حضوری نرفتم چون شهر ما خیلی دوره تا شهر های ترک نشین ، ایشالا بشه میرم یه روز

تو دانشگاه دیدم فقط

ارومیه تبریز اردبیل زنجان همش یکیه هیچ فرقی نیس بگی یکی خوبه یکی بد. از دید ما همه یکی هستیم

نه نه من هیچ وقت اینطور نمیگم اصلا همه ی ما چه ترک و لر و کرد و.. همه ایرانیم پاش بیفته از همه اقوام از کشورشون دفاع میکنند و این مهمه گفتم زیاد برخوردی با ترک زنجان و تبریز نداشتم ارومیه رو که تجربه کردم میگم واقعا دمشون گرم خیلی خوشم اومد ازشون