2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 32355 بازدید | 101 پست
خدارو شکر خیلی خوشحال شدم...انشاءالله سالم و سلامت بغل بگیریش... برا منم دعا کن بتونم راحت مادر شم ...

ممنون عزیزم. منم بارداری اولم پوچ بود سقط شد سخته این روزا ولی میگذره . سر نماز برات دعا میکنم ان شاءالله به زودی مادر بچه های سالم و صالحی بشی گلم

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت برم.یکیشو سقط کردم عزیزم خودخواسته😔 انشاله خدا دامنتو سبز کنه

ممنون عزیزم من خیلی نگرانم کاش فیبروم نداشتم😭

میرم وقتی نی نی اومد تو دلم برمیگردم...به امید اونروز❤
چیزی نیست بذر اون تو زندگیشو بکنه .فیبرم چیز خطرناکی نیست

برام دعا کن واقعا نگرانم,خدا یه بچه بهم بده بعدش هر چی میخواد بشه

من سونو ان تی رفتم چند روز پیش فیبرومم ۱۱ میل شده بود  خدا رو شکر کوچیکتر از سونو قبلیم شده. پزشکا حق داشتن فیبروم کوچیک و اینترامورال نگران کننده نیست و نیاز به درمان نداره .

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

من سونو ان تی رفتم چند روز پیش فیبرومم ۱۱ میل شده بود  خدا رو شکر کوچیکتر از سونو قبلیم شده. پز ...

خدا رو شکر عزیزم منم دعا کن,ان شاالله سالم باشین خودتو و نی نیت

خدا رو شکر عزیزم منم دعا کن,ان شاالله سالم باشین خودتو و نی نیت

ممنون از دعای قشنگت مهربونم😍😍😍 ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه و نی نی دار بشی گلم

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

خیلی خوشحالم که مشکلتون رفع شده

من یه فیبروم دوسانتی دارم رو سمت چپ تنه قدامی رحمم. فکر کنم همون اینترامورال میشه نوشته ۲۰ در ۲۶ میلی متر

تنبلی تخمدان چپ هم دارم 

چندان مشکل خاصی نداشتم فقط یکی دوبار امسال پریودم نامنظم شد . البته اون موقعایی که خیلی استرسم داشتم. رفتم دکتر بهم قرص مارولین داد. البته برای تنبلی تخمدان

تو اینترنت نوشته ضدبارداریا فیبرومو بزرگ میکنه. درسته؟؟؟؟؟

منم ویتاگنوس خریدم. این ماه خوردم. منتها از روز ۱۷ دچار لک بینی شدم الان سه روزه. البته لک بینی کم. گاهی هم رحمم درد خفیف داشت الان خوبه. 

حالا نمیدونم مارولینو بخورم یا همین ویتاگنوسو ادامه بدم. میترسم پشیمون شم زمانم از دست بره. الان سه روزه همش تو استرسمو میگم این لک بینی ها برای چیه. 

ممنون از دعای قشنگت مهربونم😍😍😍 ان شاءالله به زودی دامنت سبز بشه و نی نی دار بشی گلم

ممنون عزیزم فدات شم,ان شالله😍😍

خیلی خوشحالم که مشکلتون رفع شده من یه فیبروم دوسانتی دارم رو سمت چپ تنه قدامی رحمم. فکر کنم همون ای ...

ممنون عزیزم. معمولا برای کوچک کردن فیبروم رحم قرص هایی میدن که یائسگی موقت میاره اونم برای کسی که قائدگی های سنگین و فیبروم های بزرگ داره و نمیخواد دیگه اقدام به بارداری کنه. قرص ویتاگنوس هورمونه و هورمون ها باعث بزرگ شدن فیبروم هم میشن بازم با دکترت مشورت کن ولی به نظرم ویتاگنوس رو اگه سرخود تهیه کردی استفاده نکن.

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

ممنون عزیزم. معمولا برای کوچک کردن فیبروم رحم قرص هایی میدن که یائسگی موقت میاره اونم برای کسی که قا ...

بروشورش نوشته برای جلوگیری از رشد فیبروم هم میشه خورد! 

ببخشید دکتر بهم قرص مارولین داده. پس نخورم؟؟؟؟؟؟

یه عده میگن قرص جلوگیری خوبه تا فیبروم رشد نکنه

بعضیا هم میگن باعث رشد میشع چون هورمونیه

دکترا هم همینطور یکی تجویز کرد رفتم دکتر دیگه گفت نخور

موندم چیکار کنم.