2777
2789
عنوان

باردارم🤰🤰🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست
خوش بحالت چقد حسرت میخورم زندگیاتونو میبینم

عزیزم مگه شما تو زندگی منی که حسرت میخوری؟؟؟😑😑😑

متاهلی اصلا حسرت نداره من دلم میخواد مجرد بودم

بارداری هم انقد سخت هست که حسرت نداره میدونی چقد حالم بد بود ، انشالله خدا دامن شما هم سبز کنه ، ببینی چقد بارداری سخته😭😭😭

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستت دارم

نه خیلی خوبه اگه لک بینی درد شکم یا این جور چیزارو نداری رابطع داشته باش

ندارم خداراشکر ولی کلا میترسم از نزدیکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونه ما حسرت مجردا رو میخوریم

بدم میاد کسی حسرت زندگی کسیو بخوره آخه چه معنی داره این همه زن تو دنیا حامله میشن حسرت و آه چرا خیلی بار منفی داره ... شماهم یک چشم زخم بگیر برا خودت

اللهم عجل لولیک الفرج
ولی در کل نظر من اینه تو بارداری رابطه نباشه بهتره این همه زحمت و سختی مشکلی یه وقت پیش نیاد برای بچ ...

آره منم میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستت دارم

عزیزم مگه شما تو زندگی منی که حسرت میخوری؟؟؟😑😑😑متاهلی اصلا حسرت نداره من دلم میخواد مجرد بودم بار ...

نمیدونم چرا هر وقت میشنوم یکی باردار شده از ته دلم براش خوشحال میشم عزیزم خدا به شما و نی نی سلامتی بده

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

برای زندگیاشون خوش بحالشون به من که خدا نداد

اشتباه نکن بجاش از خدا بخواه ب تو هم بده در کنارش تلاش کن دکتر برو درمان کن نیمه پر لیوان زندگیت و ببین

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم چرا هر وقت میشنوم یکی باردار شده از ته دلم براش خوشحال میشم عزیزم خدا به شما و نی نی سلامتی ...

قربونت برم ممنونم

ولی نمیدونستم سخته 🥲🥲🥲😂😂 فک میکردم من تهوع و اینا ندارم الان انقد دارم که دیوونه شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستت دارم

قربونت برم ممنونم ولی نمیدونستم سخته 🥲🥲🥲😂😂 فک میکردم من تهوع و اینا ندارم الان انقد دارم که دیو ...

عیب نداره بارداری هم سختی های خودشو داره. از این دوران لذتشو ببر

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

برای زندگیاشون خوش بحالشون به من که خدا نداد

عزیزم انشالله خدا دل توهم شاد کنه ، ولی از من یه نصیحت داشته باش هیچ وقت تا با کفش بقیه راه نرفتی فک نکن خوشبخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستت دارم

بدم میاد کسی حسرت زندگی کسیو بخوره آخه چه معنی داره این همه زن تو دنیا حامله میشن حسرت و آه چرا خیلی ...

نه بد به دلت راه نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستت دارم