2777
2789
خوش بحالت چقد حسرت میخورم زندگیاتونو میبینم

عزیزم مگه شما تو زندگی منی که حسرت میخوری؟؟؟😑😑😑

متاهلی اصلا حسرت نداره من دلم میخواد مجرد بودم

بارداری هم انقد سخت هست که حسرت نداره میدونی چقد حالم بد بود ، انشالله خدا دامن شما هم سبز کنه ، ببینی چقد بارداری سخته😭😭😭

دوستت دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونه ما حسرت مجردا رو میخوریم

بدم میاد کسی حسرت زندگی کسیو بخوره آخه چه معنی داره این همه زن تو دنیا حامله میشن حسرت و آه چرا خیلی بار منفی داره ... شماهم یک چشم زخم بگیر برا خودت

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم مگه شما تو زندگی منی که حسرت میخوری؟؟؟😑😑😑متاهلی اصلا حسرت نداره من دلم میخواد مجرد بودم بار ...

نمیدونم چرا هر وقت میشنوم یکی باردار شده از ته دلم براش خوشحال میشم عزیزم خدا به شما و نی نی سلامتی بده

به این نتیجه رسیدم که اول سلامتی خودم باید تو الویت باشه بعد به فکر بچه دار شدن باشم. هر چند سنم زیاده ولی خدا بزرگه

برای زندگیاشون خوش بحالشون به من که خدا نداد

اشتباه نکن بجاش از خدا بخواه ب تو هم بده در کنارش تلاش کن دکتر برو درمان کن نیمه پر لیوان زندگیت و ببین

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم چرا هر وقت میشنوم یکی باردار شده از ته دلم براش خوشحال میشم عزیزم خدا به شما و نی نی سلامتی ...

قربونت برم ممنونم

ولی نمیدونستم سخته 🥲🥲🥲😂😂 فک میکردم من تهوع و اینا ندارم الان انقد دارم که دیوونه شدم

دوستت دارم

قربونت برم ممنونم ولی نمیدونستم سخته 🥲🥲🥲😂😂 فک میکردم من تهوع و اینا ندارم الان انقد دارم که دیو ...

عیب نداره بارداری هم سختی های خودشو داره. از این دوران لذتشو ببر

به این نتیجه رسیدم که اول سلامتی خودم باید تو الویت باشه بعد به فکر بچه دار شدن باشم. هر چند سنم زیاده ولی خدا بزرگه

برای زندگیاشون خوش بحالشون به من که خدا نداد

عزیزم انشالله خدا دل توهم شاد کنه ، ولی از من یه نصیحت داشته باش هیچ وقت تا با کفش بقیه راه نرفتی فک نکن خوشبخته

دوستت دارم