بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم مگه شما تو زندگی منی که حسرت میخوری؟؟؟😑😑😑متاهلی اصلا حسرت نداره من دلم میخواد مجرد بودم بار ...
نمیدونم چرا هر وقت میشنوم یکی باردار شده از ته دلم براش خوشحال میشم عزیزم خدا به شما و نی نی سلامتی بده
سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار
قربونت برم ممنونم ولی نمیدونستم سخته 🥲🥲🥲😂😂 فک میکردم من تهوع و اینا ندارم الان انقد دارم که دیو ...
عیب نداره بارداری هم سختی های خودشو داره. از این دوران لذتشو ببر
سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار