2777
2789
عزیزم میشه برای منم بگیری مغازه مون کی اجاره میره پولشو احتیاج دارم

زیاد لج و لجبازی میکنید لجبازی رو کنار بزارید ،یه خانومی هست که بسیار حسوده و در مورد روابط احساسیتون نطرات زیادی میده به حرف هاش گوش نده و سعی کن رابطه ات رو باهاش کمتر کنی ،سفر کاری دارید که خیلی موفقیت آمیزه،شخص های فریب کار و دورو اطرافتون هستند که ناراحتتون میکنند ازشون دور بمونید و مراقب باشید، در مسیر مالی منتظر پولی هستی که در ۶ مدت به دستت میرسه

دختر تورک

برای کنکور منم میگید

فعلا در مورد کنکورت چیزی نفهمیدم ولی یدونه دوست قدیمی داری که خیلی یهویی هم دیگرو میبینید و ازش کمکی بهت میرسه، از یه فردی که وراجه و پرحرف و لاغره دوربمون و مراقب باش

دختر تورک

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم بگو بهش میرسم

خیلی آدم از خودگذشته ای هستیو زیادی مهربونی در هرجایی از خودگذشتگی نکن ،شرایطتت یکم سخته که به زودی تموم میشع ،در مورد روابط عاطفی و احساسی نارضایتی هست که ۲مدت کوتاه حل میشه،یه خانم دور برت هست مستقله و زیبارو هست ازش دوربمون چون کاری میکنه که باعث پشیمونیت میشه

دختر تورک

این هفته صدقه زیاد بده هرروز صبح که از خواب بیدار شدی ....نگرانی مالی ات خیلی زیاده یه راه روزی به ر ...

سلام خوبی من حالم خیلی بده تروخدا جوابم بده کنکور فرهنگیان قبول میشم؟ نهایی هامو بد دادم یا خوب🥲

خیلی آدم از خودگذشته ای هستیو زیادی مهربونی در هرجایی از خودگذشتگی نکن ،شرایطتت یکم سخته که به زودی ...

حس مهدي بهم چيه

بهم ميرسيم؟ كسي ت زندگيش نيس؟

چجور آدميع؟

حست راجب كنكورم چيه تجربي ام

دنبال حس شششم هر جا ديدين منو تگ كنين😂✨🫶🏻

خیلی آدم از خودگذشته ای هستیو زیادی مهربونی در هرجایی از خودگذشتگی نکن ،شرایطتت یکم سخته که به زودی ...

این یعنی بهش میرسم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱