2777
2789
عنوان

یه سوال

95 بازدید | 20 پست

سلام به همه خوبین ببخشین بد موقع پپست میزارم من یه سوال داشتم

تا حالا شده تو خونه تون چیزی باشه و بدونین کسی نمیخوره و بدون اینکه به مادرتون بگین اون چیزو بدین به کسی؟؟

نه

حرفمو کلی میزنم تو تاپیکا بعد خیلیا ریپلای میزنن میپرن ب ادم جواب اصلا نمیدم انقد فشاری میشن ک هی تاپیک میزنن جدا تگم میکنن بازم محل نمیذارم وجواب نمیدم دیونه میشن وای چقد بیکارین😂😂🙏🏻

سلام عزیزم،خیلی ام خوش موقع پرسیدی

نه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا؟به کسی که نیازمنده؟

نه نشده بدون اینکه بگم ولی اگر طرف نیازمند باشه قطعا مامانم خودش پیشقدم میشه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..

بچه ها یکی از دوستان داخل موسسه کار میکنه متاسفانه

این پیام و برام فرستاد

اگه میتونید لطفا دریغ نکنید

سلام وقتتون بخیر. ببخشید مزاحم وقتتون شدم، من از موسسه خیریه حضرت قائم در رشت پیام میدم.

راستش پروندهی اورژانسیِ یک دختربچه ۹ ساله بیسرپرست دستِ من افتاده که الان روی تخت بیمارستان درگیر شیمیدرمانیه و وضعیت داروهاش خیلی بحرانی شده. هزینهی داروهای این مرحلهی درمانش سنگینه و چون کسی رو نداره، دستخالی موندیم.

خواستم اگر براتون مقدوره، یه نگاهی به مدارک پزشکی و برگه بیمارستانش بندازین تا مطمئن بشین جریان کاملاً واقعی و قانونیه؛ موسسه ما تمام مجوزهای رسمی رو داره و مدارک کامل موجوده.

هدفم اصلا اصرار نیست، فقط خواستیم اگر صلاح دونستید، هر مبلغی که در توان و کرمتون هست (حتی مبالغ کم و کوچک) رو برای کمک به هزینههای درمان این بچه در نظر بگیرید. واقعا هر چقدر که بتونید کمک کنید، تو این شرایط سخت برای این بچه یه دنیاست و زمان زیادی هم نداریم.

ممنون میشم اگر پیام رو خوندید، یه خبری به من بدین. سایهتون مستدام 🌸

اگه اسم موسسه رو بزنید داخل اینترنت میاره و تمام مدارک آدرس موجوده و حتی مجوز و شماره کارت به نام خود موسسه هست پس لطفا نیاید بگید دروغ یا کلاهبرداری کار درستی نیست

هرکی تمایل داره لطفا درخواست بده ممنون

https://www.karzar.net/245870