2777
2789
عنوان

نکنه بمیرم 😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم الکی نگفت از نخاش عکس گرفتن نمیدونم جرا از دیروز حالم بدا

از نخاع عکس گرفتن؟

دخترخالمم از نخاعش نمونه گرفته بودن و کلااااا بیمارستان بود

و از بس حالش بد بود خودشو میزد همش

👺🎀

من دخترخالم عفونت مغزی یا همون منژیت اگ اشتباه ننوشته باشم ، شد ، اصن تو حال خودش نبود هیچکسم نمی شن ...

تا اونجایی که من شنیدم این که شما میگین در اثر تب شدید اتفاق میافته و به خصوص تو نوزاد ها اگر متوجه تبیچشون نشن و بچه تشنج کنه مغز آسیب میبیند و تا بزرگسالی همینجوری به موقعایی گیج و منگن

مواظب باش تو دام وسواس بیماری نیفتی

بنظرم که بدنت از ترس علائم نشونت داده وگرنه هیچ خبری نیس ایشالله خیالت راحت

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🩸🙂🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ شاهدین که خونخواهی و مقاومت ما تا قیام مهدی (عج)ادامه دارد🚩😊 جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼لبیک یا مهدی✊🏼 ادرکنی امام زمان جانم🫂🥺😍 باید برخواست🚩✊🏼

تا اونجایی که من شنیدم این که شما میگین در اثر تب شدید اتفاق میافته و به خصوص تو نوزاد ها اگر متوجه ...

بچگیشو نمیدونم ، ۴ تا دکتر اومده بودن باز نمیتونستن دقیق تشخصیصش بدن ، یکی می گفت رد داده و ۱ هفته الکی تیمارستان بستری بود باورت میشه؟ بعد دیدن این تب داره مریضه و بیمارستان بستری شد

کلییی اذیت شد

👺🎀

جواب هوش مصنوعی

عفونتهای مغزی (مثل مننژیت یا آنسفالیت) به خودیِ خود مستقیماً از شخص دیگر منتقل نمیشوند. آنچیزی که سرایت میکند، ویروس یا باکتری اولیهای است که در گلو یا مجاری تنفسی وجود دارد (مثل ویروس سرماخوردگی، آنفولانزا یا باکتریهای خاص).

• در اکثر افراد، این میکروبها فقط باعث یک سرماخوردگی ساده یا گلودرد میشوند.
  • فقط در موارد بسیار نادر و شرایط خاص فردی، ممکن است این میکروبها وارد جریان خون شده و به مغز برسند. بنابراین داشتن تماس با فرد بیمار، اصلاً به این معنی نیست که دوست شما هم حتماً دچار عفونت مغزی میشود.
  • گلودرد: احتمال اینکه دوستت یک عفونت ویروسی ساده تنفسی (مثل سرماخوردگی) را از دوستش گرفته باشد وجود دارد.
  • سردرد: همانطور که خودش هم اشاره کرده، تماشای فیلم، استرس و نگرانی شدید، و حتی همین سرماخوردگی ساده میتوانند بهراحتی باعث سردرد شوند.

برای اینکه خیال دوستت راحت شود، نیازی به ترس نیست اما پایش علائم منطقی است. اگر دوستت علائم زیر را تجربه کرد، آن زمان باید حتماً و سریعاً به اورژانس یا پزشک مراجعه کند:

• تب شدید و ناگهانی
  • سفت شدن گردن (طوری که نتواند چانهاش را به سینهاش بچسباند)
  • حساسیت شدید به نور (نور چشمش را اذیت کند)
  • استفراغ جهنده یا تهوع شدید همراه با سردرد
  • گیجی، خوابآلودگی غیرطبیعی یا اختلال در تعادل
  1. آرامش خود را حفظ کند: استرس شدید خودش باعث ایجاد سردرد و افت سیستم ایمنی میشود.
  2. استراحت و مایعات: مایعات گرم بنوشد و مسکنهای ساده (مثل استامینوفن) مصرف کند.
  3. تحت نظر داشتن علائم: اگر سردردش با استامینوفن بهتر نشد، یا علائم هشداری که در بالا ذکر شد (مثل تب بالا و سفت شدن گردن) ظاهر شدند، حتماً به مرکز درمانی مراجعه کند.

اگر علائمش فقط در حد همین گلودرد و سردرد خفيف باشد، احتمال بسیار زیاد یک عفونت ویروسی ساده است و جای نگرانی ندارد.