2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 34 پست
من رفتم خیلی بی اعصابی لطفا فحش نده

خوب مردک تو توی تالار بارداری چه غلطی میکنی اصلا ؟ حامله ای ایشالاه

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره با کیت مشخص کردم

آخی پس کوچولو تو راه داری انشاالله🤩

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان

اینقدر بی شرفه ک نگو حقشونه خواهرمادرشون رو ببندی ب فحش

اینا کلا فحش خورشون ملس شده مریضن .

آخی پس کوچولو تو راه داری انشاالله🤩

نمیدونم عزیزم ازمایشم ک مشکوک شد یکم دلگرمیم رو از دست دادم ولی دوتا بیبی زدم. دوروز پشت سرهم هاله انداخت

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

من اخه وقتی میخواد شروع بشه دقیقا اینوعلایم شمارو داره☺️

میگم ممکنه کلومیفن الگوی پریودیمو عوض کرده باشه آخه من قبل پریود اصلا ترشح ندارم ولی دوروز بود ترشح داشتم الانم اینجوری

اعصابمو خورد کرد بی ناموس دستام داره میلرزه امیدوارم خدا از روزمین مردای هول و چهل پدر رو محو کنه

وای حیف نیست خودتو به خاطر اینا ناراحت کنی . ولش کن دکمشو زدیم گمشد دیگه

اخه خواهر من من چیکار کردم میشه بگی

بروگمشو تو چی میخوای سنبل اقا تو تاپیک بارداری خجالت بکش مگه خودت ناموس نداری نفرینت کردم اونم بدجور

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌