2777
2789
عنوان

همسرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 30 پست
یه سری زنگ زدم صدای بلند خندهاش با دوستاش میومد من گفتم چه خبره کارگاه .گفت فلانی با دوستش این جاست ...

به کلام بگو نه و خلاص کن خودتو

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

همسرم میگه صبح تا شب تو کارگاه به خدا پیغمبر فوش میده فازش منفی خود همسرمن آدم معتقدی

خب پس سری ک درد نمیکنه دنبال قرص مسکن نباشه براش ..بره پیش همونایی کار کنه که خدا پیغمبر حالیشون نیست .زد کنه بره ادم کار بلد کم نیست .هم فحش بخوره هم ناز و عشوه بیاد برای صاحبکار

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه واسش دلسوزی می کنن همینطوری میشهبهش بگن برگشت لازمه اش ادبه و بستن چاک دهن قرارداد کوتاه مدت ببن ...

صاحب کار صبح اوردش به همسرم میگه بزار برگرده باهاش حرف زدم این جور حرفا

همسرم گفته من نمیتونم بااین بد دهنه کار کنم

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

حس میکنم با همسرت یه سر و سری داره که انقدر باهاش راحته

نه همسرم نه بیشتر با صاحب کار ..چون اون صبح اوردش

انگار روش تو اون باز شده

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خودت برو سرکار پیش شپهرت

من دوتا بچه دارم کلاس میرن احتیاج هست خودم خونه باشم

به کلام بگو نه و خلاص کن خودتو

گفتم من که نه راضی نیستم

ولی میگم خدای نکرده جلو روزی کسی بگیرم با کار نکردنش .همین اذیتم میکنه

صاحب کار صبح اوردش به همسرم میگه بزار برگرده باهاش حرف زدم این جور حرفا همسرم گفته من نمیتونم بااین ...

صاحبکاره دلش عشوه خرکی میخواد .

گفتم من که نه راضی نیستم ولی میگم خدای نکرده جلو روزی کسی بگیرم با کار نکردنش .همین اذیتم میکنه

اون اگر دنبال روزی خدا بود که دهن دره گی نمیکرد و به همون خدا پیغمبر فحش نمیداد .بره جای دیگه رو آباد کنه

صاحبکاره دلش عشوه خرکی میخواد .

آره منم گفتم پشت تلفن اگه صاحب کارت خیلی دلش میخواد اون باشه ببره کار بده اون

آره منم گفتم پشت تلفن اگه صاحب کارت خیلی دلش میخواد اون باشه ببره کار بده اون

آره والله

دوستم یه همکاری داشت همینجور بود .سبک بی حیا بد دهن .بعد کاشف به عمل اومد با صابکاره که پسر مجرد سن بالاست صیغه کرده و سقط هم کرده .

به نظرم اجازه نده همکار و محیط کار خیلی مهمه

اون داره تاوان بد دهنی و رفتارای خودش رو میده ربطی به نون بریدن شما نداره

شما هم باید حفاظت کنی از حریم زندگیت

مثل این میمونه دزد بیاد دم خونه ات کمین کنه بعد بگی زنگ نزنم پلیش حتما نیاز داره که دزدی میکنه منطقیه به نظرت،؟

اگه کاربلد باشه کار براش جای دیگه هست