2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول چی زدی؟بچه چنسالشه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

هیچی هیچی حرف نمیزنه؟کلمه نمیگه؟از چیزی ترسیده؟باهاش حرف میزنین؟ببخشید سوالاتم زیاده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
هیچی هیچی حرف نمیزنه؟کلمه نمیگه؟از چیزی ترسیده؟باهاش حرف میزنین؟ببخشید سوالاتم زیاده

از هیچی نترسیده باهاش حرف میزنم گفتار میبرم آمپول زدم فقط چند تا کلمه میگه همه چی می فهمه فقط موندم چه خاکی بریزم به حرف بیاد خستم کرده

از هیچی نترسیده باهاش حرف میزنم گفتار میبرم آمپول زدم فقط چند تا کلمه میگه همه چی می فهمه فقط موندم ...

چهارسال برای پسر عجیب نیست

دکتر بردیش که گفته مشکل داره؟ یا سرخود امپول گرفتی

دردم از یار است و درمان نیز هم
از هیچی نترسیده باهاش حرف میزنم گفتار میبرم آمپول زدم فقط چند تا کلمه میگه همه چی می فهمه فقط موندم ...

ان شاالله که مشکلت حل بشه ،درک میکنم استرسی که میکشی،مادر بودن چقدر سخته

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره عزیزم دکتر مغز اعصاب تشخصیص داده گفتار درمانی هم میبرم تاثیری ندیدم

ببین منم چندجا بردم گفتار درمانی هیچ تاثیری نداشت

مثل شما آرزوی مرگ میکردم...انقد گریه میکردم

هی توی گوگل توی برنامه دیوار سرچ میکردم تا اینکه یه روز تو روبیکا سرچ کردم گفتار درمانی...بخدا نمیخوام تبلیغ کنم ولی همون جلسه اول فهمیدم چقدددددررررر ایشون کار بلده

میخای آیدی بدم یه جلسه باهاش داشته باشی؟

بخدا قشششنگ درکت میکنم