2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست
ببین من ۱۳ام تموم شد پریودیم همون روز نزدیکی داشتم ۱۵ام قرص اورژانسی خوردم ۴ روز بعدش پریود شدم دوبا ...

نه  ولی با قرص خودت رو همریخته نکن   کا ندوم   استفاده کنید لطفا

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون ریزیم کمه عزیزم..این طبیعیه؟

اره چون قرص خوردی.من خوردم چنبار قرص اورژانسی حالت کلی ریتممو بهم زد.کمتر میشه پریودم بعضیا وقتا 3 روز.بعضی وقتا 4 روز

و خدایی ک در این نزدیکیست...💗💗💗
اره چون قرص خوردی.من خوردم چنبار قرص اورژانسی حالت کلی ریتممو بهم زد.کمتر میشه پریودم بعضیا وقتا 3 ر ...

اهاا..اره..من قرص خوردنم بعد پریودیم شد دوباره پریود شدم..یعنی ۲ بار شدم تو این ماه اشکالی نداره؟

باردار نباشم

قطعا باردار نیستی عزیزم

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من مدت طولانی اورزانسی میخوردم بعد فهمیدم کیست دارم بعد دکتر قرص یاز داد بعده تموم شدن یاز ی بار پری ...

تو مواقع حساس میخورم من..اره خیلی قرص بدیه..خودمونو مریض میکنیم الکی الکی