2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست

ببین اگر کرمش نمیلوله اشکال نداره

چون برا من و شوهرم این عادیه

تموم همکارای مرد من که خیلیم شوخی میکنیم با شوهرم دوستن

شده من برا موقعیت کاری با سرپرستم تنهایی نشستیم سر میز چایی خوردیم صحبت کردیم

من از هر ده تا جملم حداقل پنج تاش اشاره میکنم به شوهرم نه کسی بهم بی احترامی کرده نه اذیت شدم

میشه لبخند بزنی؟

والا من خانم هم با همکارهای آقا فایل و کارهای اداری از طریق چت انجام میدیم اما دمت گرم و چاکریم تا حالا نگفته و نمیگیم با اینکه حضوری جو صمیمی داریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقصیر دخترس بنظرم. باید حد خودش رو بدونه که با مرد متاهل داره حرف میزنه

یعنی صبح تا شب دارم به این حرفشون فکرمیکنم شوهرم قبلا اصلا با زنا خوب حرف نمیزد الان با این دختره تازه 5 ماهه همکارش شده حسم بهشون خوب نیست. قبلا بهش اعتماد داشتم الان دیگه ندارم. حس میکنم با دخترای اینجوری بی حدو مرز راحته

خیلی بزررگش کردی

من خودم کارمندم و اغلب همکارام مردن خودم بخصوص توی کارایی که نیاز به چت و اینهاست خیلی رعایت می کنم و حدود رو رعایت می کنم و کاملا رسمی برخورد می کنم همکارامم همنیطورن ولی بعضی از همکارا رو دیدم که راحت ترند و واقعا چیزی تو دلشون هم نیست . بهتره رعایت بشه ولی ناراحتی در حد اینکه بزارید برید یه کم زیاده

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
اخی عزیزم ناراحتیت طبیعیه 🥲ولی شاید دختره نمیدونه با مرد متاهل حرف میزنه و اینکه تا زمانی ک شوهرت ن ...

جدیدا حس میکنم پیاماشو پاک میکنه اون دختره راحته بین مردا میشینه جلسه دارن چرا میدونه تازه شوهرم بهش گفته من حساسم.

خیلی بزررگش کردیمن خودم کارمندم و اغلب همکارام مردن خودم بخصوص توی کارایی که نیاز به چت و اینهاست خی ...

این دختره راحته همون روز اول که این دختره استخدام شد گفت یه دختره اومده خالکوبی داره