2777
2789
عنوان

جذب پول

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 31 پست
ب همین راحتیا نیس  باید هزینه کنی و پیش کسایی بری که خوب راهو نشونت بدن این کانالا که با ۲۰تو ...

فقط فیلم نبود زنه با ویس یاد میداد ک باید ب صورت یوگا  و ریلکس بشینی و....حتی نتایج بقیه رو گذاشته بود .بیوکنزی هاشو دوس دارم

😇 همون fatishomaiii

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرشتگان رو من نشنيدم 

اما من تو دوره ي قانون جذب اقاي امير شريفي هستم و البته كه تمارين رو خوب انجام ندادم و به نظرم پتانسيل وحشتناكي داره دوره اش براي جذب اما چند جذب كوچيك مالي داشتم 

بايد تمارين رو انجام داد 

مثلا بازي فراواني و ...

اما مهم ترين چيز اينه كه ناخود اگاه شما باور كنه كه سما قادر به جذب پول هستين و جذب ميكنيد و كلي و كليييييي مطلب در اين راستا هست كه گفتنش در اينجا نميگنجه 

فرشتگان رو من نشنيدم  اما من تو دوره ي قانون جذب اقاي امير شريفي هستم و البته كه تمارين رو خوب ...

میشه بهم یاد بدی چ جوری جذب کردی شدیدا نیاز دارم

😇 همون fatishomaiii
میشه بهم یاد بدی چ جوری جذب کردی شدیدا نیاز دارم

ببين به اين راحتي ها نيست 

اول بايد خود قانون جذب و ارتعاش رو ياد بگيري 

اگه بخوام راحت بگم اينكه شما چيزي رو تو دنيا جذب ميكني كه باهاش هم ارتعاشي 

مثلا اگه الان ميگي نيازمندم داري نيازمندي رو جذب ميكني  اگه اين حسو كنار بذاري و به كائنات حس دارايي رو بدي پس اين ارتعاش رو دادي و از همين هم جذب ميكني 

پس براي اينكه اين اتفاق بيفته بايد ببيني داري به جهان چه چيزي ساطع ميكني فقر يا ثروت 

مورد بعدي ذهنيت شماست كه بايد نسبت به ثروت تغيير كنه 

ببين به اين راحتي ها نيست  اول بايد خود قانون جذب و ارتعاش رو ياد بگيري  اگه بخوام ...

یعنی اینکه فکر کنم ثروت مندم و نیازی ب پول ندارم .همین پول شماردن چی

😇 همون fatishomaiii
یعنی اینکه فکر کنم ثروت مندم و نیازی ب پول ندارم .همین پول شماردن چی

به اين راحتي نيست فكر بايد به احساس پولدار شدن برسه اينكه واقعا حس بي نيازي كنيد سمارش پول هم يكي از كاراييه كه ميشه در اين راستا انجام داد 

تو شمردن پول هم بايد احساس دارندگي باشه پشتش وگرنه كه كارمنداي بانك الان مولتي ميلياردر بودن 

ميتوني از اسكناس ها پرينت بگيري رو ديوار اتاقت بچسبوني و هرصبح نگاهشون كني و شب هم موقع خواب .صبح قبل از بيداري كامل و شب قبل از خواب عميق بهترين زمان براي تصور كردنه بههش ميگن حالت الفاي مغز

عزیزم جذب کردی پول؟

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم