2777
2789
عنوان

خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 19 پست
امیدوارم تاوانشو پس بده :)

کاش میشد اینجا گفت که چه کارا بامون نکرد این عفریته داداشم واقعا براش سنگ تموم گذاشت نه مستاجری رقت نه بی خرجی بود نه بی محبتی کشید بابامامانم عین یه کلفت براش پختن دادن خورد بعدم اینجوری لطفشون پس داد

مامانم پترسال به شدت یهویی مریض شد تا سرحد مرگم رقت نگو که این خانوم براش دعا گرفته بود

...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

متاسفانه بعضی از آدما همینقدر قلبشون سیاهه

دروغی میگفت پسر فلانی خاستگاره من بوده حالا چون طرف وضعش از داداش من بهتر یود الکی میگفت خاستگارم بوده در صورتی که ما از مادر طرف پرسیدیم گفت من حتی اینو از نزدیک ندیدم به شدت به زندگی طرف چشم داشت بعدها اون یاروهم به چخ رفت 😔

...

خانومای قشنگ سایت با دلهای پاک و مهربون تون برامون دعا کنید خیلی این زن شره

دعا کنید پاک بشه خدا راه راست نشونش بده دست ازین کارا برداره آدم بشه یا این که شرش به خودش برگزده اینقدر بدخواهه برهمه

...