injigibi مدیر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 13315 عنوان فردای من 😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست خانما دارن برنامه های فرداشون رو میزارن ،کلی کارهای مختلف دارن و دائم در تحرکن حالا منمن فردا 👇صبحانه کار کار کار کار ناهار کار کار سریالشام خواب😐 ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋 دیروز | 23:33 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6877 میخوای یذره مراقبه رو شروع کن مدیتیشن کن دآرم تلاش میکنم بهتر بشمفقط دعا کنید 🥲 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
injigibi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 13315 دآرم تلاش میکنم بهتر بشمفقط دعا کنید 🥲 کتاب شفای زندگی رو بخون و تمریناتشو انجام بدهشکرگزاری کن نفس عمیق به سبک یوگا هواپونوپونو کن ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6877 کتاب شفای زندگی رو بخون و تمریناتشو انجام بدهشکرگزاری کن نفس عمیق به سبک یوگا هواپونوپونو کن خیلی ممنون مهربونم🥹حتما انجام میدم 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
injigibi مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 13315 خیلی ممنون مهربونم🥹حتما انجام میدم خواهش می کنم عزیزم به زودی خوب خوب میشیفقط بپذیر و ببخش ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋