2777
عنوان

اگ کن ازدواج کردیم و اولین روزی ک رفتیم خونمون شبش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 39 پست
این تاپیک!!۳ تا تاپیک قبلت!!واین لحن صحبت!!

چه ایرادی دارن تاپیکام دلیلی نمیبینم بخاطرشون جواب پس بدم و اجازه قضاوت خودمم به احد الناسی نمیدم

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

این تاپیک!!۳ تا تاپیک قبلت!!واین لحن صحبت!!

شماره ۵ امضاتم الان برا خودت لازمه

خودتو درمان کن

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقعا بچه هامون زیر دست کیا اموزش و تربیت میبینن

الان مطمئن شدم اونو به دروغ تو بیوگرافی زده چون یه نگاه به تاپیکاش بندازی متوجه میشی اصلا حالت نرمال نداره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
همه میشن فک کردی اصلا برای چی بهش میگن رابطه جن سی؟چون شوهر تبدیل به جن میشه

لعنت بهت 😬😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

وقعا بچه هامون زیر دست کیا اموزش و تربیت میبینن

بچه شما تو خونتون باید تربیت بشه جانم نه تو مدرسه اگ این موضوع رو نمیدونی ترجیحن همیشه از کدکس استفاده کن

بچه شما تو خونتون باید تربیت بشه جانم نه تو مدرسه اگ این موضوع رو نمیدونی ترجیحن همیشه از کدکس استفا ...

حرف بی منطق نزنید لطفا

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

الان مطمئن شدم اونو به دروغ تو بیوگرافی زده چون یه نگاه به تاپیکاش بندازی متوجه میشی اصلا حالت نرمال ...

درخواست بده اطلاعاتم تو مای مدیورو ببینی😅

من اون زمان که نمیدونستید معلم رو با کدوم عین مینویسن برا معلمی تلاش میکردم

#عقده ای

بچه نصف ساعتو مدرس طبیعیه از معم یادبگیره پس چرا میگن اموزش و پرورش؟

من نمیتونم تو یک ساعت و نیم ۴۰ نفرو تربیت کنم که هر کدوم از یه خانواده و فرهنگ متفاوتن

ففقط بصورت محدود میتونم در کنار درس رو پرورششون کار کنم

وگرنه تربیت اصلی تا قبل ۷ سالگی تو خونه هست!